aanmelden
Herman Brood Academie biedt Short cursussen
Zes korte muzikale modules
Muzieknieuws 15-12-2014 14:24
De Herman Brood Academie in Utrecht geeft vanaf maart 2015 zes korte modules over specifieke onderwerpen in de muziekindustrie, onder meer over Ableton Live en Logic Pro X.

De nieuwe modules op de Herman Brood Academie gaan onder de naam HBA Short. Je kan je inschrijven op de volgende onderwerpen:


Ableton Live
Logic Pro X
Songwriting
Lichttechniek basis
Live geluidstechniek basis
Professionaliseren van je act.


Alle modules zijn afgeleid van de opleidingen aan de Herman Brood Academie en worden ook door docenten van de academie gegeven.


De Ableton Live module leert je omgaan met de software en hoe je zelf nummers programmeert. Maarten Smit is de cursusleider. Klik hier voor meer infoDe Logic Pro X gaat meer over het bewerken van audio. Jeroen Hoogenboom is de cursusleider. Klik hier voor meer info.


Voor de module Songwriting gaat de academie er vanuit dat je al bezig bent met songs schrijven. Tijdens de module leer je hoe je de songs kunt verbeteren of afmaken.


De lichtmodule gaat logischerwijs in op het maken van lichtplannen en het bedienen van de lichttafel.


Vrij breed gaat de geluidsmodule in op het aansluiten van apparatuur tot het kiezen van de juiste microfoon en het toepassen van effecten.


Voor alles over plannen, boeken en contracten afsluiten zit je bij de 'Professionlaiseer je act'-module op je plek.


Aangezien de modules ’s avonds worden gegeven kun je ze ook volgen als je naast een fulltime baan of je studie meer van muziek wilt weten.
 

Kijk voor meer informatie over alle modules op https://www.hermanbroodacademie.nl/hba/hba-short/604

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com