aanmelden
Inschrijving Wanted 2015 van start
Aanmelden kan tot en met donderdag 15 januari
Muzieknieuws 29-12-2014 08:10
De inschrijving voor de hiphopcompetitie Wanted is geopend. Tape-acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich inschrijven voor de Nederlandse hiphopcompetitie.

GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. De deelnemers worden tijdens de competitie begeleid door de coaches Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, Encore), Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Skinto. De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een clipshoot en studiotijd. De inschrijving is geopend tot en met donderdag 15 januari via www.grap.net

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows in februari in de Winston Kingdom in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige vijf plekken in de finale worden ingevuld door wildcards, toegekend door de jury. Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut. Tijdens de competitie worden er meerdere workshops georganiseerd voor de deelnemers. Ze krijgen hier zakelijke informatie en feedback op hun optredens. De finale, Most Wanted - the Final Showcase is op zaterdag 25 april in de Melkweg.

Prijzenpakket

De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daain onder andere;

een professionele video- en fotoshoot, studiogear, zakelijke coaching, een waardecheque en studiotijd. Het volledige prijzenpakket is te vinden op de website.

 

Inschrijven

Acts kunnen zich tot en met donderdag 15 januari 2015 inschrijven via het online inschrijfformulier op www.grap.net. Daarbij moeten deelnemers hun foto, bio en demo mailen naar wanted@grap.net.

GRAP www.grap.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com