aanmelden
Charl Delemarre winnaar finale singer-songwriter Grote Prijs van Nederland 2014!
Muzieknieuws 29-12-2014 08:34
Charl Delemarre heeft in Paradiso de finale Singer-Songwriter van de Grote Prijs van Nederland 2014 op zijn naam geschreven.

Van de zes finalisten die op het podium van de Amsterdamse poptempel de strijd met elkaar aan gingen, vond de aanwezige jury zijn performance het meest overtuigend.

De meeste stemmen van het publiek gingen naar de 18-jarige Jeanne Rouwendaal, die daarmee winnaar is van de publieksprijs.

Als winnaar van de Grote Prijs van Nederland ontvangt Charl Delemarre een prijzenpakket waarmee in de verdere ontwikkeling van zijn carrière wordt geïnvesteerd. Naast professionele coaching, een werkbudget van € 3.000, een FENDER Custom Shop Acoustic Guitar en een wireless home entertainment set van SONOS, zal de kersverse winnaar van de Grote Prijs eveneens zijn opwachting maken op een aantal toonaangevende festivals. Ook wordt hem de kans geboden nieuw materiaal op te nemen in de Mailmen Studio en worden er door Madhouse Heaven professionele persfoto’s geschoten. Dit slechts enkele onderdelen van het veelomvattende prijzenpakket waarvan ook Buma Jr., Musicmaker en Grey Men White Label deel uitmaken.

Als winnaar van de publieksprijs ontvangt Jeanne Rouwendaal € 1.000.

Meer informatie over de Grote Prijs van Nederland: www.groteprijsvan.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com