aanmelden
Inventaris Caribou Ranch studio te koop
Muzieknieuws 16-01-2015 10:46
on-line veiling van memorabilia uit beroemde Amerikaanse studio

Caribou Ranch studio in Nederland Californië is al sinds 1985 gesloten, maar tussen dat jaar en het begin in 1971 werden er 45 top tien albums en twintig nummer een hits opgenomen die 18 Grammy Awards ontvingen. Wie er allemaal werkten? Elton John; Joe Walsh; Billy Joel; Chick Corea; Chicago; Frank Zappa; the Beach Boys, Earth, Wind, & Fire; Crosby, Stills & Nash; Al Di Meola; Michael Jackson; Tom Petty, U2 en vele anderen. Joe Walsh scoorde de eerste Caribou hit met 'Rocky Mountain Way' van 'Barnstorm', een album dat zijn titel ontleende aan de gammele staat waarin het pand toen verkeerde. Elton John noemde zijn album Caribou zelfs naar de studio.

Tot 24 januari kun je on-line bieden op de inventaris die vooral bestaat uit allerlei 'rustieke' meubelstukken, maar ook de motor waarop Michael Jackson reed, de piano waarop Elton John speelde, een Hammond B3, door Willie Nelson, John Denver, Johhny Cash en Waylon Jennings bespeelde gitaren en een Thunderbird bas van Terry Kath. Er zit geen studioapparatuur tussen.

De leuke itmes zullen vast voor veel geld verkocht worden, maar het is toch leuk om de on-line veilingcatalogus te bekijken, want die staat vol met prachtige - veelal onbekende- foto's van de muzikanten die in Caribou werkten.

Caribou veiling


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com