aanmelden
Binnenkort gaat The School of House van start
Muzieknieuws 26-02-2015 12:08

The School of House is een Nederlandse opleiding met masterclasses en vakopleidingen voor dj's, producers en organisatoren van events. TSOH gebruikt hiervoor een combinatie van theorie en praktijk met sleutelfuncties voor toonaangevende gastsprekers uit diverse dance disciplines; dj's. producers, organisatoren en boekers. Daarnaast ontwikkelt TSOH lesmateriaal op maat voor bestaande opleidingen als Nyenrode New Bussiness School, ROC Amsterdam en Consservatorium Amsterdam.

TSOH is één van de eerste drie start-ups in het Open House project dat ID&T, SFX Entertainment en het Ministerie van Economische Zaken tijdens de afgelopen editie van het Amsterdam Dance Event hebben gelanceerd. Open House stimuleert nieuwe en innovatieve dance-initiatieven, met het oogmerk de leidende positie van Nederland binnen de mondiale dance-industrie te behouden en verstevigen. 

The School Of House is een initiatief van Jan-Maarten Hartong. Ambassadeurs zijn o.m. Duncan Stutterheim (ID&T), Dimitri Kneppers, Roog, Olivier Weiter en Victor Coral.

De opleidingen gaan dit voorjaar van start.

TSOH website

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com