aanmelden
Warm Audio Mixing & Mastering Workshop
SoundSupplies uitnodiging
Muzieknieuws 29-05-2015 11:22
Warm Audio heeft de studiowereld aardig op zijn kop gezet in de slechts paar jaar dat het merk bestaat. Een 1176 compressor en een Pultec EQ is plotseling voor iedereen bereikbaar.

De reviews van Warm Audio producten  in de pers zijn unaniem lovend maar het beste kun je natuurlijk voor jezelf luisteren! Hetzelfde geldt voor de converters en interfaces van Antelope
Audio
. Topklasse converters voor een semi-pro prijs.

Je bent daarom van harte welkom op woensdagavond 3 juni op onze Warm Audio & Antelope Audio Mixing & Mastering Workshop. In de setup deze workshopavond hebben we een stereo-opstelling van WA76 compressors en EQP-WA Pultec EQ's waarmee we dus in stereo naar hartelust met hardware kunnen masteren of in solo losse kanalen kunnen processen. We gaan aan de slag met alle voor de hand liggende muziekgenres, dus zowel mooie analoge opnames als digitale dance producties en natuurlijk ben je welkom om je eigen (multitrack) sessie mee te nemen op stick of harddisk. Na de gezamelijke workshop is er genoeg tijd om zelf aan de analoge Warm Audio knoppen te draaien.

De afluistering vindt plaats via Antelope Orion converters op Adam A7X luidsprekers, wat garant staat voor een mooie gebalanceerde er eerlijke afluistering.

Hoe, Wat, Waar?

Woensdagavond 3 juni - 19.30-21.30 uur

Deur open: 19.00 uur

Soundsupplies, Schieweg 53A - 3038AE Rotterdam

Entree gratis - aanmelden verplicht wegens beperkt aantal zitplaatsen

MELD JE HIER AAN - VOL IS VOL

Klik hier voor meer info

www.soundsupplies.nl


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com