aanmelden
Zaterdag 6 juni Nationale DJ en Producerdag in Rotterdam
Clinics, workshops en optredens op zaterdag 6 juni van 12 tot 5
Muzieknieuws 13-05-2015 09:06
Op zaterdag 6 juni is het Nationale DJ en Producerdag bij Keymusic Rotterdam.

Op 6 juni zal in Rotterdam de Nationale DJ en Producerdag plaatsvinden. Deze derde Keymusic themadag zal volledig gericht zijn op iedere muzikant die zich bezig houdt met DJ-en en produceren. Of je nou net je eerste DJ-set hebt gekocht of dat je al een professionele producer bent, voor iedereen zal er een workshop op niveau zijn.

De hele middag zal de winkel in Rotterdam het decor zijn voor verschillende clinics, demo’s en workshops. Leer van professionals alles over gear, produceren en sounds. Vanaf 12:00 zullen demonstrateurs van alle grote merken voor je klaar staan om je alle ins & outs van de DJ/producer wereld te laten zien. Ook nemen zij hun vetste gear mee en staan deze dag klaar om al je vragen te beantwoorden.Programma op het podium

12:00 - 14:00 Hoe Word Ik Producer – Nick Wijnand
14:15 - 15:15 Ableton Live 9 & Push
15:45 - 16:15 Pioneer XDJ-1000 & XDJ-RX

Programma in de winkel
De overige merken zijn tussen 12:00 en 17:00 aanwezig met hun eigen stands om doorlopend kleine demo’s en workshops te doen. De ideale plek dus om rustig je eigen vragen te stellen en je te laten informeren door een professional.

Ableton, AKAI, Pioneer, Native Instruments, Serato, Numark, Reloop, Novation Arturia, Softube, KRK, CME, Focusrite, Tuna Knobs, Cakewalk Sonar, RØDE en meer!

Schrijf je snel in voor de KEYMUSIC DJ/producer dag Eventbrite - KEYMUSIC Nationale DJ/Producer dag

HOE WORD IK PRODUCER WORKSHOP

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een track? Welke tools heb je nodig voor het creëren van een unieke sound? Hoe zorg je ervoor dat jouw tracks gehoord worden door een groter publiek? Op deze en vele andere vragen krijg je tijdens een uitterst leerzame en inspirerende workshop antwoord van Nick Wijnand, die alle ins en outs over produceren aan bod laat komen. Kortom: twee uur boordevol tips en tricks!

Meer informatie en apart inschrijven voor deze workshop.ABLETON LIVE 9 & PUSH WORKSHOP

De Ableton Push werkt vlekkeloos samen met de bijbehorende Ableton Live 9 software en deze veelzijdige combinatie van soft- en hardware heeft de harten van veel producers en muzikanten al veroverd. Tijdens deze 60 minuten durende workshop krijg je tot in detail te zien (en te horen) waarom deze gear van Ableton zo populair is. Heb je nog specifieke vragen? Dan staan de mannen van Ableton voor en na de workshop voor je klaar om je te voorzien van alle info die je maar nodig hebt.           

PIONEER XDJ-1000 & XDJ-RX WORKSHOP

De ontwikkeling op het gebied van DJ-gear is nog steeds in volle gang en de focus ligt hierbij steeds meer op het digitale aspect van het draaien. Pioneer vertelt je tijdens deze workshop alles over de nieuwe XDJ-RX en XDJ-1000 en hoe deze hardware perfect geintegreerd is met de Rekordbox software. Combineer de kracht van de CDJ jogwheels met de kracht van Rekordbox en je hebt het perfecte huwelijk. Rondom deze workshop staat de product specialist van Pioneer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

           

PRODUCTEXPERTS IN DE WINKEL

MOOG
Word jij ook zo wild van moddervette analoge synthesizers? Kom dan zeker de toetsen proberen van Moog, het merk dat de analoge synthesizer heeft uitgevonden. Ondervind zelf waarom de Moog Sub 37, de duo-paraphonic monster synth, zo immens populair is en probeer zijn kleine, maar net zo hard grommende broertje, de Sub Phatty ook eens uit. Uiteraard kun je bij de product expert ook terecht voor al je vragen over andere Moog gear.


NATIVE INSTRUMENTS

Onder meer staan de TRAKTOR KONTROL S8, S4 MK2 en S2 MK2 demo-klaar en natuurlijk kun je ook de nieuwe TRAKTOR KONTROL D2 pro performance deck controller grondig aan de tand voelen.

Voor de producer is er alle gelegenheid om de KONTROL S-SERIES keyboards onder handen te nemen. De KONTROL S25, S49 en S61, geleverd met de KOMPLETE SELECT bundel bestaande uit 10 top plug-ins uit de KOMPLETE serie, bieden de integratie met deze KOMPLETE software.

Ook is er alle gelegenheid om kennis te maken met MASCHINE. Get into the groove met de MASCHINE MIKRO MK2, MASCHINE MK2 of met de flagship MASCHINE STUDIO!

ADAM
De speakers van ADAM zijn inmiddels terug te vinden in studio’s over de hele wereld, of het nu om een home of professionele studio gaat. De X-ART ribbon tweeter zorgt voor extra detail in het hoog en mid-hoog en de woofer zorgt voor een krachtig en accuraat laag, zonder dat de speaker je oren zal vermoeien.

           

BITWIG
Bitwig Studio is de next generation music software. Een dynamische software oplossing voor muziek creatie en performance, waarmee je al je muzikale ideeën kunt realiseren tijdens elke fase van je productie. Bitwig Studio is de nieuwe standaard in custom workflow. Neem op, arrangeer improviseer en perform, of doe dit allemaal tegelijkertijd. Creëer je eigen sounds met speciaal ontworpen container devices en combineer interne instrumenten, effecten en VST plug-ins. Bitwig Studio’s ‘unified modulation system’ maakt het mogelijk om elke parameter van elke device of VST te moduleren door middel van macro controls en modulation devices.

ICONNECTIVITY
Ben je een gear junkie en heb je een huis vol iPads, iPhones, laptops, desktop computers en MIDI apparatuur, maar werkt het nog niet allemaal samen? Kom dan de iConnectivity producten checken en kom erachter hoe gemakkelijk het is om al je instrument apps aan te sturen vanaf je sequencer op je laptop, of ontdek hoe je meerdere computers, iOS devices en al je MIDI apparatuur met elkaar kunt verbinden tot een grote geïntegreerde music machine.

IZOTOPE
iZotope biedt je alle tools om jouw producties naar een hoger niveau te tillen. Bouw je eigen originele drumbeats met Breaktweaker en creëer vervolgens eenvoudig breaks en glitches met Stutter Edit. Of maak de perfecte distorted synth lead met de sample-based Iris 2 synthesizer in combinatie met de Trash 2 distortion plug-in. Mix je instrument tracks perfect af met Alloy 2 en breng vocalen tot leven met Nectar 2, om vervolgens van je mix een volle luide en professioneel klinkende master te maken met Ozone 6. Met RX 4 is het mogelijk om elk probleem in een audio recording te restaureren, snel, eenvoudig en met de hoogste kwaliteit

LIVID
Neem de volledige controle over je software op de manier hoe jij het wilt. Livid maakt flexibel instelbare MIDI controllers voor live performance, productie en DJ performance, die gebouwd zijn als een tank.

           

RME

RME, met zijn veelgeprezen Fireface en Babyface audio interfaces, staat voor kwaliteit, degelijkheid en stabiliteit. Deze audio interfaces hebben een superlage latency en een extreem hoge geluidskwaliteit, dankzij de speciaal ontworpen drivers en high-end converters. Met behulp van de meegeleverde TotalMix FX software is het maken van routings en toevoegen van effecten slechts een kwestie van een paar klikken. Weten welke RME audio interface het meest geschikt is voor jouw toepassing? Kom advies inwinnen bij de product expert.

RØDE
RØDE Microphones is een bekende naam binnen de audiowereld. Het Australische bedrijf, met ruim 20 jaar ervaring, produceert betaalbare, hoge kwaliteit studio- en livemicrofoons. Gedurende de dag zullen ze aanwezig zijn met hun “luisterwand” waarbij je verschillende mics direct kunt testen en vergelijken. Ben je opzoek naar een nieuwe mic maar weet je niet precies welk type bij jouw smaak past? Loop dan zekere even langs deze stand.

SERATO DJ
DJ software is niet meer weg te denken in de wereld van de moderne DJ. Serato zal dan ook zeker geen onbekende naam zijn onder de DJ’s en ook zij mogen deze dag dus niet ontbreken. De mannen van Serato staan deze dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

           

AKAI
De Akai Advance 49 is nog niet gereleased maar wel al te checken op de Nationale DJ & Producerdag. Ben jij benieuwd hoe deze hardware vlekkeloos samenwerkt met de VIP software? Check dan de Akai stand! Uiteraard is de Advance niet het enige wat ze meenemen en staat er nog veel meer voor jullie klaar.

NOVATION
Zoek je betaalbare en kwalitatief hoogwaardige gear? Dan is Novation zeker een interessant merk voor je. Ze beschikken over een gigantisch arsenaal aan controllers voor in de studio of live op het podium. De productexpert staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

           

NUMARK
Ook de mannen van Numark zijn deze dag aanwezig met hun te gekke DJ controllers. Zij gaan jou alles vertellen over hun gear en uiteraard staan zij klaar voor al je vragen. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat er vette gear klaar staat om getest te worden.

KRK
Vette sounds en beats maken is natuurlijk één ding, maar je wil in je studio natuurlijk wel genieten van de beste audiokwaliteit. Een goede set monitors is hierbij een must en de productspecialist van KRK is aanwezig om jou alles te vertellen op het gebied van hun monitors. Kom langs, laat je informeren en luister zelf wat de verschillen zijn. Uiteraard is het mogelijk om je eigen tracks te beluisteren op verschillende sets.

TUNA KNOBS
Steeds vaker via je apps voor tablets om mee te DJ-en en producen. Het nadeel van een tablet is natuurlijk dat de fysieke knoppen missen waardoor de feeling in dit geval vaak ontbreekt. Hier heeft Tuna Knobs wat op gevonden: knoppen en faders die je op je tablet kunt plaatsen. Ben je benieuwd hoe dit werkt? De specialist van Tuna Knobs laat het je allemaal zien!


Schrijf je snel in voor de KEYMUSIC DJ/producer dag: Eventbrite - KEYMUSIC Nationale DJ/Producer dag

www.keymusic.com 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com