aanmelden
Zin om in Abbey Road, Sunset Sound, Hansa of Tuff Gong Studio's op te nemen?
Muzieknieuws 01-06-2015 13:33

Converse Music (gesponsored door de sneakerfabrikant) heeft een aantal niet-commerciële studio's en met Converse Rubber Tracks een geweldige collectie gratis samples en stems van bekende en minder bekende artiesten (klik hier), maar nu gaan ze een stapje verder!

Men biedt namelijk opkomende artiesten, bands, en musici van alle genres over de hele wereld de unieke kans om opnames te maken in de volgende studio’s: Abbey Road Studios in Londen, Engeland; Sunset Sound in Los Angeles, Californië; Hansa Tonstudio in Berlijn, Duitsland; Tuff Gong in Kingston, Jamaica; Greenhouse Studios in Reykjavik, IJsland; Warehouse Studio in Vancouver, Canada; Avast! Recording Company in Seattle, Washington; Stankonia in Atlanta, Georgia; Studios 301 in Sydney, Australië; Toca do Bandido in Rio de Janeiro, Brazilië; de originele  Converse Rubber Tracks studio in Brooklyn, New York; en de nieuwe Converse Rubber Tracks in Boston, Massachusetts, waarvan de opening voor deze zomer gepland staat. 

Een aantal geselecteerde artiesten krijgt de kans om met gebruikmaking van de beste technologie in 84 opnamesessies (in totaal) in 12 verschillende studio’s samen te werken met wereldberoemde producers en geluidstechnici, in studio’s waar de beroemdste sterren uit de muziekgeschiedenis te gast zijn geweest.

Wij verzorgen de reis en het verblijf voor de uitverkoren artiesten die verder dan ongeveer 320 kilometer (200 mijl) van een studio vandaan wonen. De bands worden geselecteerd op basis van talent, inzet en de informatie die in de aanmeldprocedure is verstrekt… dus zorg dat je voldoende gegevens aanlevert. 

Aanmelding: dinsdag 26 mei – woensdag 24 juni 2015

 

meer info

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com