aanmelden
Win een MunroSonic Egg150 Monitorsysteem t.w.v. € 2.799,-
Grote winactie van MunroSonic
Muzieknieuws 31-07-2015 10:09
Ter gelegenheid van de lancering van hun nieuwe Egg150 Monitorsysteem hebben MunroSonic en hun distributeur Total Sonic een grote winactie uitgeschreven, waarbij een van de lezers van Interface of bezoekers van Interface.nl kans maakt op het winnen van een Egg150 Monitorsysteem ter waarde van € 2.799,-. Deadline 31 augustus!

Het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen is:

1) MunroSonic ‘liken’ op Facebook

2) Je gegevens invullen op het formulier op de MunroSonic-site


Zo simpel is het!


Je kunt tot en met 31 augustus 2015 meedoen. De winnaar wordt op 4 september 2015 bekend gemaakt.


Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Medewerkers van MunroSonic, Total Sonic, Interface, en MunroSonic-dealers zijn uitgesloten van deelname. Prijzen kunnen niet worden ingeruild voor geld. MunroSonic respecteert je privacy en zal je persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen.

  

Het MunroSonic Egg150 Monitorsysteem

De Egg150’s vallen om twee redenen op: als eerste natuurlijk door hun ovale vorm, die is bedacht om diffractie zo veel mogelijk te elimineren en de invloed van kastresonanties te verminderen. En verder worden ze aangestuurd vanaf een losse versterkerunit van 2x2 50W. De versterker beschikt verder over een hoofdtelefoonaansluiting, trimpots voor de laag- en hoogrespons, en twee eq-presets die het middengebied (rond 2kHz) versterken of verzwakken. De Egg150’s zijn 2-weg basreflex speakers met een 25mm tweeter en een 165mm woofer. Ingebouwde blauwe richt-leds stralen parallel aan de tweeters zeer gerichte lichtbundels uit. Zodra je vanaf de luisterpositie recht in het felle licht kijkt, weet je dat de monitors precies goed gericht zijn en dat je goed op de sweetspot zit.

De Eggs geven veel minder het gevoel dat je naar een ‘doosje’ aan het luisteren bent dan de gemiddelde nearfield. Het geluid uit de Eggs lijkt wat losser te staan en dieper dan bij andere speakers. Wat de Eggs bijzonder goed doen, is geluid projecteren op een manier die niet vermoeiend klinkt en je doet geloven dat je naar een grotere luidspreker aan het luisteren bent.

MunroSonic - distributie Total Sonic BV www.munrosonic.com - www.totalsonic.nl

Wil je het MunroSonic Egg150 Monitorsysteem winnen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is: 

1) MunroSonic ‘liken’ op Facebook 

2) Je gegevens invullen op het formulier op de MunroSonic-site
 
Succes gewenst! 

MunroSonic logo

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com