aanmelden
SAE Open Dagen in september
Start nieuw seizoen met Music Business Certificate, Audio for Games Certificate en meer
Muzieknieuws 04-09-2015 09:09
Op de Open Dagen van SAE in Amsterdam, Rotterdam en Brussel kun je presentaties volgen van het brede scala aan opleidingen dat komend seizoen aan SAE gegeven gaat worden. Workshopdagen zijn er al vanaf eind augustus, en nieuwe cursussen starten in september en oktober en november.

Tijdens de Open Dagen van SAE in september (Rotterdam, Brussel en Amsterdam kan je diverse presentaties volgen over het opleidingsaanbod van SAE. Tevens kun je alle studio- en praktijkfaciliteiten bekijken en worden er korte demo's en workshops verzorgd. Medewerkers zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden en te adviseren over je studiekeuze en de verschillende mogelijkheden. En mocht je je keuze gemaakt hebben, dan kun je je natuurlijk direct inschrijven.

Open Dag SAE Rotterdam: zaterdag 12 september
Open Dag SAE Brussel: zaterdag 12 september
Open Dag SAE Amsterdam: zaterdag 19 september
Kijk op www.sae.edu voor meer informatie.
 

Scala aan audio- en business-opleidingen
SAE Institute heeft ruim 50 vestigingen wereldwijd, waarvan drie in de Benelux: Amsterdam, Rotterdam en Brussel. De opleidingen worden op verschillende niveau's gegeven (van korte certificaatcursussen tot academische bachelor degrees) en zijn allemaal praktijkgericht. Je kunt hierbij gebruik maken van de uitgebreide studiofaciliteiten van SAE. En met het internationale netwerk van SAE kun je daarna overal aan de slag.

Afhankelijk van de vestiging kun je de volgende opleidingstrajecten volgen:
- Audio Engineering Diploma (start oktober)
- BA/BSC Audio Production Degree (start november)
- Audio for Games Certificate (start Amsterdam oktober, Rotterdam november)
- Electronic Music Certificate (start Amsterdam september, Rotterdam oktober)
- Live Sound Certificate (start Amsterdam september, Rotterdam oktober)
- Music Business Certificate (start Amsterdam september, Rotterdam oktober)

Hieronder vind je een korte toelichting op twee van bovenstaande opleidingen, Music Business Certificate en Audio for Games Certificatie.Music Business Certificate
In navolging van SAE Rotterdam gaat SAE Amsterdam in november ook van start met de Music Business Certificate cursus. Dit is de ideale cursus voor muzikanten, artiesten en producers die hun muziek serieus nemen en inkomsten willen genereren uit hun werk.
Leer alles over contracten, muziekrecht, licenties, distributie, het opzetten van een platenlabel en promotie. De lessen worden verzorgd door professionals uit het vak (o.a. Bindu De Knock, IE advocaat en auteur van het boek 'Noot voor Noot') en duurt 24 weken.
Kijk voor meer informatie op: https://www.sae.edu/nld/nl/music-business-certificate

 


Audio For Games Certificate
Ben je al geruime tijd bezig met het produceren van muziek en of werkzaam als geluidstechnicus, en overweeg je een stap naar de game-sector? Met de Audio for Games opleiding leer je in 24 weken alle facetten om aan de slag te gaan in de game-industrie als sound-designer, arrangeur of audio programmeur. Deze unieke cursus opent deuren naar een industrie waar specifieke vaardigheden op het gebied van geluid noodzakelijk zijn en in volle ontwikkeling zijn. Kijk voor meer informatie op: https://www.sae.edu/nld/en/audio-game-certificate


Workshopdagen
Lijkt het je interessant om een keer een les mee te draaien bij SAE? Kom dan naar de workshopdagen en ervaar het zelf. Deze worden maandelijks verzorgd bij SAE Amsterdam en Rotterdam en je kunt je er gratis voor inschrijven. In augustus gaan ze weer van start.
za 29 augustus: Open Lecture Day (SAE Amsterdam), met o.a. Electronic Music Production Techniques. Info: e.marin@sae.edu 
zo 30 augustus: Workshop Music Business - How to make money with your music, door Tom Pearce (SAE Rotterdam). Info: w.scherpenzeel@sae.edu


Kijk op www.sae.edu/nld/en/events voor meer informatie.


Onderstaand zie je alle afdelingen van SAE Institute overzichtelijk onder elkaar. Meer info: www.sae.edu
 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com