aanmelden
In memoriam Coen van Duijn
Oprichter van Mafico B.V. overleden
Muzieknieuws 19-09-2015 20:29
Coen van Duijn, oprichter van distributeur Mafico B.V., is woensdag 16 september overleden. Een In Memoriam.


Coen van Duijn richtte Mafico B.V. op in 1982. Begin jaren negentig was het merk Creamware met zijn TripleDAT hardware recording een succesvol product in de Mafico portefeuille, kort daarna introduceerde van Duijn twee nieuwe merken, Røde Microfoons en Midiman, op de Nederlandse markt. Welke studio heeft inmiddels geen Røde mic in huis?

Midiman produceerde midi interfaces, maar na een naamsverandering in M-Audio (Midiman-Audio) maakte men onder meer usb audio interfaces en keyboard-controller-audio interfaces, o.a. de populaire Oxygen serie. M-Audio zit tegenwoordig bij een andere distributeur, maar er zijn andere merken bijgekomen als Event, M & K Sound en Samplitude. Een nieuwe richting bij Mafico zijn gitaarmerken als Eko, Godin en Seagull.  Mafico is ook actief op terreinen als foto en video.


Met het verlies van Coen van Duijn, verdwijnt 50 jaar ervaring in de audioindustrie. de audiosector was voor Coen werk maar ook zijn hobby waar hij met heel zijn hart voor ging. Sinds 2009 is zijn zoon David  actief aan de top van het bedrijf. Mafico B.V. zal dus gewoon doorgaan met hetzelfde enthousiasme voor alle merken die ze voeren.

Mafico B.V. - info@mafico.com - www.mafico.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com