aanmelden
Algam Benelux distribueert Focusrite & Novation
Muzieknieuws 28-10-2015 12:11
Sinds medio oktober is Algam Benelux (ook bekend als AB Music) de nieuwe officiƫle distributeur van Focusrite/Novation.

Algam Benelux distrubueerde al merken als Nord  Keyboards en Roli voor de Benelux, maar nu zijn daar Focusrite en Novation bijgekomen.

Focusrite, opgericht door Rupert Neve in 1985, maakt al 30 jaar hoogwaardig mic-preamps, compressor/limiters, audio interfaces en andere outboard apparatuur. Van de eerste ISA 110 tot aan de RedNet powered producten en de Clarett 8 Pre X -getest in de komende aflevering van Interface- het is een lange succesvolle weg gewest. Het laatste nieuws van Focusrite is dat je bij de Scarlett, Saffire en Clarett series nu het Softube "Time and Tone Pack" krijgt. Deze bestaat uit drie plug-ins: de Saturation Knob distortion, de TSAR-1R reverb en Tube Delay.

Het merk Novation startte begin 1992 meteen met een knaller: de Bass Station analoge synth, daarna volgde een lange lijst van populaire producten als grooveboxen, keyboards,  controllers en niet te vergeten de Nova synthesizers. Het nieuwste product van novation komt binnenkort uit;. Circuit is een standalone groovebox met twee polyfone synths, een 4-part drummachine, een grid sequencer en lekker veel drumpads, knoppen en encoders.

Algam Benelux, +32 33 344750

www.algambenelux.be, www.focusrite.com, www.novationmusic.comWaarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com