aanmelden
Nieuwe Digital Playground dag bij Bax-shop in Goes 28-11
Zaterdag 28 november: dag voor dj's en producers - demo van TV Noise
Muzieknieuws 23-11-2015 14:24
Op 28 november zal bij Bax-shop in Goes de Bax Digital Playground plaatsvinden, een dag voor de dj/producer. Belangrijke merken als Pioneer, Native Instruments, Moog, Ableton, Røde, Shure, ADAM, Reloop, Audient, Arturia en Serato zullen in de winkel aanwezig zijn om je te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van dj-ing en producing. Natuurlijk is er ook gelegenheid om direct vragen te stellen aan deze productspecialisten. Tip: neem een eigen mix mee! Om 15:00 uur is er een demo van de topproducers van TV NOISE.

​​

Programma

Demo's

12:30 - Beluister je eigen productie op topspeakers
(i.s.m. ADAM) + verloting ADAM F7

Na een korte introductie is er de mogelijkheid om je eigen productie te beluisteren op de de verschillende sets ADAM-speakers, te weten de F7, A7X en S3X-H. De track kan op USB-stick of cd worden meegenomen. Na de demo wordt er een set ADAM F7 speakers verloot.


14:30 - Shure vocal workshop
In samenwerking met de Babette Labeij Academy zal Shure een vocal workshop geven. Tijdens deze workshop kan je in de vocal recording room een track opnemen die gelijk een deelname verzekert aan de Vocal Mastery campagne, waarin je kans maakt op Shure apparatuur ter waarde van € 1.000,- en een verzorgde trip naar Londen voor een tweedaagse Masterclass bij ACM of een opnamesessie in de Metropolis Studios. Leerzaam met een prachtige winkans, schrijf u onderaan nu  in


15:00 Demo TV Noise 

Nadat TV Noise had getekend bij een van 's werelds grootste dancelabels, Spinnin' Records, is het snel gegaan. TV Noise staat bekend om het experimenteren met verschillende geluiden, waardoor dit duo een heel eigen sound heeft. Deze sound is ook opgemerkt door grote acts als Calvin Harris en Showtek. Die hebben het duo getipt als een van de meest talentvolle aankomende acts. Vervolgens mochten zij remixen maken voor Christina Aguilera, Rudimental en Showtek. In hun demo laten ze zien hoe hun sound tot stand komt, wat de visie van TV Noise is op produceren en hoe zij effecten en plug-ins gebruiken.


Andere activiteiten


Produceer Dokter

De gehele dag zal de Produceer Dokter er zijn om je de beste adviezen te geven over mixen, eq, compressie en mastering. Neem je eigen tracks mee op USB-stick en de Dokter geeft na het luisteren meteen een passend advies!
 

Mastering - Laat je track professioneel gemasterd klinken

Hans Willem Mallon, een producent die al 15 jaar een belangrijke invloed is achter de schermen van de wereldwijde EDM-industrie, en bekend is van zijn producties voor onder meer Tiësto, zal aanwezig zijn. Laat je eigen productie aan hem horen en hij zal je track op professionele wijze masteren en het verschil voor en na laten horen. Verder zal Hans Willem advies geven over de productie en de mix. De track kan op USB-stick of cd worden meegenomen.
 

Een-op-een productinfo & Tips en tricks

Alle producten staan in onze shop gebruiksklaar opgesteld. Speciaal voor deze dag zijn ook de specialisten van onder andere PioneerNativeInstrumentsMoogAbletonRødeADAM , Pepperdecks, ReloopAudientArturia en Seratoaanwezig. Zij presenteren, naast de nieuwste producten, ook de meest recente tips en tricks. 
 

Ableton Push Experience

'Push yourself to the limit' en ga aan de slag met de net gelanceerde Push 2, voor een nog betere integratie tussen deze hardware en de Ableton Live software. Gebruik Push 2 als instrument, speel melodielijnen, programmeer beats, en sample en bespeel uw eigen loops vanuit deze controller. De Ableton Productspecialisten helpen je graag op weg. 


Zaterdag 28 november 2015
Bax-shop, Goes
11:00-17:00 uur 

Inschrijven kan hier.  

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com