aanmelden
NAMM 2016 geruchten
Muzieknieuws 11-01-2016 09:18

Op 21 januari gaat de belangrijkste muziekbeurs weer van start, de NAMM Show. Hier en daar sijpelen al wat geruchten door over nieuwe producten die daar gepresenteerd zullen worden.

Zo zou Korg met een nieuwe vierstemmige analoge synth komen die Minilogue heet. Allemaal onbevestigde geruchten, maar er doen al wel wat foto's de ronde.

Er wordt verder gefluisterd dat Roland een hardware sampler zal presenteren in hun Aira lijn en wellicht ook een hardware of software versie van de Roland Space Echo. Dat is in elk geval een Roland klassieker die ze zelf nog niet hebben opgepikt.

Ook Waldorf zou met een soort sampler komen onder de titel 'Kassettenspieler tapeloop synthesizer'. Er zijn ook wat afbeeldingen van in omloop, maar of het ding ook echt bestaat...

En Rossum Electro-Music, het nieuwe bedrijf van E-mu oprichter Dave Rossum schijnt op de Namm met een aantal (Eurorack?) modules komen onder de naam Evolution.

En wellicht komt Akai met een synth?

Allemaal nog roddel en achterklap, maar wat de echte nieuwe producten zijn lees je vanaf 20 januari op onze website en natuurlijk in Interface nummer 196.

Hier kun je alles lezen over de officieel aangekondigde producten. .

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com