aanmelden
Goede oren? Win een PreSonus pakket!
Elektronisch of akoestisch
Muzieknieuws 24-03-2016 14:12
Het Duitse cursusorganisatiebedrijf S.E.T. heeft in samenwerking met 2box een originele competitie opgezet. Een nummer wordt gespeeld op een elektronisch drumstel alsook een akoestisch drumstel en het is de taak aan de deelnemers om, door middel van het grondig bekijken en beluisteren van drie video's, uit te vogelen welke van deze video's de juiste audio bevat.

Met ongeveer 7,500 euro aan prijzen is dit een wedstrijd om niet aan je voorbij te laten gaan. De winnaar van de eerste prijs krijgt een keuze: of een S.E.T. cursus ter waarde van €3.480,- óf een PreSonus pakket met daarin de Studio 192 audiointerface, twee R65 monitoren,de FaderPort en de StudioOne Professional DAW met een totale waarde van €2,549,-. Let wel: als je geen Duits kunt is de keuze snel gemaakt; de cursus wordt enkel in de taal van onze oosterburen verzorgd.

De overige prijzen zijn ook niet mis: de tweede plaats krijgt een 2Box DrumIt Five Mk2, plek nummer drie kan een Fluid Audio F5 monitor verwachten, winnaar 4 krijgt de Ultimate Acoustics Studio Bundle 2 en de vijfde goedhorende deelnemer ontvangt de RODE M5-MP microfoonset.

Lees wel even goed de voorwaarden: voordat je deelname geldig is moet je delen en liken op Facebook. Een account is dus vereist.

Klik hier voor de competitie.

Het filmpje dat de wedstrijd introduceert is zowel op de wedstrijdpagina als hieronder te bekijken. De wedstrijd loopt tot 30 april.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com