aanmelden
E-music van Conservatorium Haarlem
Muzieknieuws 09-06-2016 10:25
De richting E-music van Conservatorium Haarlem leidt je op tot electronic musician/producer. Tijdens deze opleiding richt je je onder andere op het maken van dance- en andere muziekproducties in de studio, het live-performen als artiest/DJ, maar ook op het maken van muziek voor games, films, TV en commercials.

Bij de E-music van Conservatorium Haarlem je leert werken in professionele studio’s met de meest uiteenlopende hardware en softwareprogramma's als Pro Tools, Logic en Ableton. De theorievakken, zoals harmonieleer, muziekgeschiedenis, solfège, transcriptions en rhythm & timing zijn identiek aan het programma van Pop, waardoor je een brede muzikale basis meekrijgt. Nederland staat wereldwijd bekend als het land van succesvolle producers/DJ’s en de opleiding E-music sluit hier naadloos op aan. Conservatorium Haarlem is dè hbo Dance-opleiding van Nederland!

In november vindt plaatst de tweede International Writers Camp waarbij worden studenten verwachten van conservatoria en music colleges vanuit 10 verschillende landen waaronder van Point Blank, Conservatorium Gent, University of Agder, Royal Academy of Music, Aarhus en Hochschule der Populären Künste, Berlin. Gedurende vier dagen gaan de studenten in groepjes aan de slag met echte opdrachten van publishers als Armada Music BMG/Talpa, Strengholt en Talk To The Management.

De opleiding is onlangs als beste uit de bus gekomen in de categorie Muziek in de nieuwe Keuzegids HBO 2016. De Inholland-opleiding krijgt hiermee het speciale kwaliteitszegel ‘Topopleiding 2016’.

Conservatorium Haarlem beschikt over professionele faciliteiten, waaronder twee state-of-the-art opnamestudio’s en een unieke E-music studio uitgerust met vintage en moderne apparatuur. Voor live performances beschikken we over een concertzaal, een Mac-lokaal met computers voorzien van gangbare audiosoftware en een groot aantal goed geoutilleerde band lokalen en studiecellen.

Alle info over de opleiding staat op www.inholland.nl/conservatorium-haarlem.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com