aanmelden
Keymusic breidt uit in Apeldoorn en Ninove
Vier nieuwe Keymusic winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Brussel en Ninove.
Muzieknieuws 14-06-2016 13:37
Keymusic is de grootste muziekwinkelketen van de Benelux sinds ze de winkels van Feedback overnamen. De Belgische winkels zijn begonnen in Sint Niklaas, de Nederlandse winkels hebben hun roots in Rock Palace Den Haag. Eerder dit jaar opende Keymusic nieuwe winkels in Amsterdam en Brussel, nu is het de beurt aan Ninove en Apeldoorn. Keymusic houdt de fysieke winkel voor op het netvlies, naast haar webwinkel.

Keymusic maakt onderscheid tussen drie soorten winkels. De Experience Store is de grootste variant: grote winkels met een breed en soms exclusief aanbod. De Experience Stores vinden we in Sint-Niklaas en Rotterdam. De meeste andere winkels zijn City Stores: goed bereikbare stadswinkels met lokale accenten in het assortiment. De kleinste variant is de Express Store, die te vinden zijn in Amsterdam, Brugge, Leuven en nu in Ninove. Deze compacte winkels hebben een selectie populaire producten op voorraad, maar klanten kunnen er altijd terecht om, na reservering, een product naar keuze uit te proberen of hun internetbestelling af te halen.
 

City Store in Apeldoorn
Na gevestigde winkels in Vlaanderen en de Nederlandse randstad is de keuze voor Apeldoorn voor Keymusic enigszins buiten hun comfortzone. Toch is het een logische keuze, omdat het vroegere Feedback, dat enige jaren geleden door Keymusic overgenomen werd, ook al in Apeldoorn een winkel had. De opening van de nieuwe winkel (zie foto hierboven), die onder leiding van Mark van der Ende komt te staan, zal samenvallen met de Summerfair (live muziek, kunstmarkt etc) die op 18 juni gehouden wordt in de Asselsestraat.
Keymusic Apeldoorn: Asselsestraat 61, 7311 ED Apeldoorn, 055-2014102, apeldoorn@keymusic.com 
 

Express Store in Ninove
De nieuwe winkel in Ninove is pas enkele weken open, en was voorheen bekend als Music Street. De winkel biedt nu alle grote merken, maar ook unieke custom shop items en een gevariëerd aanbod aan budget alternatieven en allerhande muzikale accessoires.
Keymusic Ninove, Lavendelstraat 26, 9400 Ninove, 054 25 40 98, ninove@keymusic.com 
 

Express Store in Amsterdam  
In Amsterdam is Keymusic te vinden in het pand van muzikantencentrum Q-factory, dat naast oefenruimtes, studio’s en muziekscholen nu ook voorziet in een winkel voor muziekinstrumenten. De winkel wordt gerund in samenwerking met Music Matrix. De nieuwe compacte store is een servicepunt voor alle Amsterdamse muzikanten, producers en dj's. 
Keymusic Amsterdam, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam, 020-4191461
amsterdam@keymusic.com  
 

Extra Express Store in Brussel 
In Brussel was Keymusic al aanwezig met een winkel op de Zuidstraat, maar door op loopafstand van de eerste nog een tweede winkel te openen is er veel meer ruimte beschikbaar gekomen voor dj- en producergear, elektrische piano’s en allerlei studiomaterialen. 
Keymusic City Store Brussel: Zuidstraat 143, 1000 Brussel, 02 548 25 20
Keymusic Express Store: Philippe de Champagnestraat 28, 1000 Brussel, België
brussel@keymusic.com 


Clicks & Bricks
De focus van Keymusic ligt op de combinatie van een webshop en inmiddels 18 fysieke winkels. Francky Dedeyne van Keymusic: “Juist in de tijd van webshops en internetaankopen vinden we onze muziekwinkels extra belangrijk. Via een webshop kun je een instrument niet uitproberen en is een goede vergelijking onmogelijk. Daarom hebben we het grote assortiment van de webshop ook in onze fysieke winkels.”
 

www.keymusic.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com