aanmelden
Open Dag SAE Institute Amsterdam zaterdag 27 augustus
Start opleiding Audio Production op 26 september 2016
Muzieknieuws 26-08-2016 11:08
Op 26 september start bij SAE Institute Amsterdam de Audio Production opleiding. Als je overweegt die opleiding te gaan doen, fulltime of part-time, is het natuurlijk heel zinvol de Open Dag te bezoeken, zaterdag 27 augustus tussen één uur en half zes.

SAE bestaat dit jaar 40 jaar. Ooit begonnen in Sydney zijn er anno 2016 maar liefst 54 campussen in 28 landen, waaronder 3 in de Benelux: Amsterdam, Rotterdam en Brussel. SAE begon als School of Audio Engineering, maar heeft haar opleidingenpakket enorm uitgebreid. Voor Interface-lezers blijven de audiocursussen natuurlijk key!

 

Opleiding Audio Production start 26 september
De opleiding Audio Production kan je zowel full time als part time volgen. Je kan twee soorten degrees behalen:
* Audio Production Diploma: 1 jaar fulltime of twee jaar part-time

* Audio Production BA/BSc (HONS) Degree: 2 jaar fulltime of vier jaar part-time

Deze opleiding leidt je op tot een job in muziekproductie, postproductie voor film of tv, live sound, radio broadcasting, sound design, game sound en elk ander gebied in de audio-industrie.
De elementen die aan bod komen in de Engelstalige opleiding: Principles of Sound and Audio Practice, Signal Flow and Processing, Multimedia Sound, Advanced Audio Production, alles gericht op een goede combinatie van theorie en praktijk.

Deze opleiding gaat 27 september van start in Amsterdam.
Voor meer informatie, klik hier.

 

Open Dag zaterdag 27 augustus in Amsterdam

Als je overweegt de Audio Production opleiding te volgen kun je op de Open Dag op zaterdag 27 augustus alle informatie inwinnen, natuurlijk ook over alle andere opleidingen die er gegeven worden. Tijdens de Open Dag krijg je een tour over de campus, kan je afdelingshoofden en studenten ontmoeten, en de studio’s bewonderen, uitgerust met de Avid S6 controller, de Vintage Studio SSL 6000, HDX Pro Tools en UAD Octacore.

Registreren voor de Open Dag? Klik hier.


zaterdag 27 augustus, 13.00-17.30 uur

SAE Institute
Johan van Hasseltweg 31

1021 KN Amsterdam

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com