aanmelden
Schrijf je in voor Popsport 2017
Coachingsprogramma zoekt jong talent
Muzieknieuws 06-10-2016 08:03
De inschrijving voor Popsport, het landelijke coachingsprogramma voor talentvolle soloartiesten, bands en producers, is onlangs begonnen. Ben je tussen de 12 en 20 jaar en wil je gecoacht worden door muzikanten als Tim van Delft van De Staat, Anne Soldaat of Pablo van de Poel van DeWolff, geef je dan nu op!

Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor talentvolle muzikanten, acts en producers die verder willen komen met hun eigen muziek en is er voor alle (pop)genres en samenstellingen. Als deelnemer krijg je een programma op maat, toegespitst op je muziek, talent en ambities.

Deelnemers worden muziekinhoudelijk gecoacht door Nederlandse muziekprofessionals met uiteenlopende functies (van muzikant en producer tot aan boeker, manager en fotograaf). Ze geven je inzicht in de muziekbusiness, bieden nieuwe mogelijkheden en helpen je talent verder te ontwikkelen. De lijst met meer dan tachtig deelnemende profs vind je hier.

Een jaar Popsport in vogelvlucht:

Voor Popsport 2017 kun je je tot eind 2016 inschrijven. Dit gaat via Popsport.nl. Kan je zelf niet meedoen, maar wil je een talentvolle band of act aandragen, dan kan dat hier!


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com