aanmelden
De winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2016 is….
Muzieknieuws 29-12-2016 12:39
Twaalf veelbelovende acts betraden het podium van Paradiso om te strijden voor de felbegeerde Grote Prijs van Nederland in de categorieën ‘Hiphop’ en ‘Singer-songwriter’.

En de winnaars zijn:
Vic Willems (Singer-songwriter)
“Deze songwriter grijp je direct bij je keel, met een lach en een traan. Zo belangrijk zijn tekst en melodie als je emotie over wil brengen!”

SoulTrash (Hiphop)
“Deze Amsterdamse groep brengt een vernieuwende, tikkeltje experimentele sound en is bijzonder creatief. Live is de act energiek en snoeihard.”

Prijzenpakket
De winnende acts krijgen een ontwikkeltraject op maat. Daarnaast winnen zij optredens op festivals als The Brave, I Love Hiphop, Kaftival, Amsterdam Kookt en Bevrijdingsfestival Amsterdam. Verder winnen zij studiotijd in de Wisseloord studio, repetitieruimte bij Q-Factory, een Teufel Rockster mobiele luidspreker, een premium jaarabonnement op Spotify, lidmaatschap van Buma/Stemra, fiscale ondersteuning van Grey Men, DGR Music plugt een single bij de radio en media aandacht van o.a. CJP Magazine, Liveguide en Puna.nl.

Publiekswinnaars
Het publiek heeft elk jaar ook een stem in de Grote Prijs van Nederland. De publiekswinnaars die er met o.a. een geheel verzorgde showcase in Lido Amsterdam vandoor gaan, zijn Massi (Hiphop) en One Clueless Friend (Singer-songwriter).

Talentontwikkeling
Alle deelnemers zijn door een intens talentontwikkeltraject gegaan. In een serie bootcamps kregen de muzikanten naast persoonlijke begeleiding van de live coaches: Sticks, Jebroer, Sef, Dennis van Leeuwen, Eefje de Visser en Glen Faria ook workshops van o.a Buma Cultuur, Grey Men en nog veel meer. Neem hier een kijkje in de bootcamps.

Terugkijken
De finales zijn vanavond live uitgezonden via Facebook. De optredens van de finalisten zijn nu in zijn geheel terug te zien(Foto's: Kim Balster)

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com