aanmelden
Inschrijving Wanted 2017 van start
Muzieknieuws 12-01-2017 08:44
De inschrijving voor de hiphopcompetitie Wanted is geopend. Tape-acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de Nederlandse hiphopcompetitie.

GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. De deelnemers worden tijdens de competitie begeleid door de coaches Aldo Bruining (Neerlands Dope en ADE Beats), Leeroy (Zwart Licht) en Skinto (Stepherd & Skinto). De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een clipshoot en een waardecheque voor muziekinstrumenten. Deelnemers kunnen zich tot en met maandag 6 maart inschrijven via www.grap.net.

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows op vrijdag 24, woensdag 29 en vrijdag 31 maart in Q-Factory in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige vier plekken in de finale worden ingevuld door wildcards, toegekend door de jury. De finale, Most Wanted 2017 - The Final Showcase, is op zaterdag 6 mei in de Melkweg (OZ). Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut. Tijdens de competitie worden meerdere workshops georganiseerd voor de deelnemers. Ze krijgen hier zakelijke informatie en feedback op hun producties en optredens.

Prijzenpakket

De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daarin onder meer een professionele video- en fotoshoot, zakelijke coaching, een workshop over produceren, optredens, een radio-interview, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een tegoed voor oefenruimtes, studiotijd en een tegoed voor de online distributie van muziek. Het volledige prijzenpakket is te vinden op de website.

Inschrijven

Acts kunnen zich tot en met maandag 6 maart inschrijven via het online inschrijfformulier op www.grap.net. Daarbij moet ook een geluidsopname, promotiefoto en biografie upgeload worden.

Over Wanted

Wanted is dé competitie voor hiphopacts in heel Nederland. In het eenentwintig jarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als De Nachtdienst, The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Lange Frans, Surya, Ome Omar en NPNG mee. SoulTrash mocht zich vorig jaar Most Wanted 2016 noemen.

www.grap.net/competities/wanted

Over de GRAP

GRAP is de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. Doelstelling van de GRAP is het stimuleren van de Amsterdamse popmuziek en popcultuur en een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van Amsterdams popmuziektalent. Jaarlijks organiseert GRAP events als competities, showcases en festivals. Zo krijgen Amsterdamse bands en acts de gelegenheid zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie.

www.grap.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com