aanmelden
Win een Roland DJ-808 dj-controller
Best of both worlds van Roland en Serato!
Muzieknieuws 27-02-2017 09:02
Sinds de release op 909 Day (9 Sept 2016), is de DJ-808 DJ Controller the talk of the town. Roland en Serato hebben de krachten gebundeld om het beste van beide werelden te investeren in één DJ Controller. Het is een instrument, uitgerust met een Roland “TR-S” drummachine -met toegang tot de iconische Roland drumklanken van de TR-606, 707, 808 én 909- én controlemogelijkheden over de Serato Sampler binnen Serato DJ. De DJ-808 beschikt tevens over een VT Voice Transformer, die de toonhoogte van je stem kan transponeren naar de bijpassende toonaard van je Serato DJ-tracks.

Roland verloot in samenwerking met Dancefair en Musicfair een Roland DJ-808 onder iedereen in de Benelux die zijn gegevens achterlaat en een paar vragen beantwoordt.

De Roland DJ-808 werd afgelopen september geintroduceerd als 'The new era of DJ'ing'. De DJ-808 DJ controller werkt met Serato DJ en bevat een Roland TR-S drummachine en een VT Voice Transformer. De hardware is ideaal voor producers en dj's om loops, samples en drumsounds aan hun live set toe te voegen met een vierkanaals mixer, triggerbuttons en twee platters. Via AIRA link kun je andere AIRA apparaten eenvoudig via usb aansluiten.


GIVE AWAY! 

Jam je graag tijdens livesets of experimenteer je daarmee in de studio, dan is dit een unieke kans voor jou, want Roland heeft een giveaway-actie georganiseerd met de DJ-808 DJ Controller


Vul simpelweg een formulier in op www.rolandce.com/dj808 en registreer! Wie de wedstrijd vervolgens het meeste deelt, krijgt ook nog een M-100 AIRA V-Moda hoofdtelefoont.w.v. €269.


De twee winnaars krijgen elk ook nog een Duo Weekender Ticket voor de Dancefair en Musicfair in Utrecht op zaterdag 4 en zondag 5 maart. Daar worden de prijzen uitgedeeld.


Schrijf je vandaag in en maak kans op een DJ-808 DJ-Controller
!


Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in de Benelux!


Meer info


Meer over de Roland DJ-808

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com