aanmelden
Music Plaza op 3 juni bij Keymusic Rotterdam
Musicmaker Stage vol demo's, clinics en concerten
Muzieknieuws 15-05-2017 20:06
Het Pinksterweekend wordt goed ingeluid op zaterdag 3 juni bij Keymusic Rotterdam! Tijdens Music Plaza woon je de hele dag demo´s, clinics en concerten bij. En dat voor nop!

Musicmaker Stage
Op onze eigen Musicmaker Stage trappen om 12:00 uur producer/drummer Robert Biesewig (o.a. Fresku, Bo Saris) en producer/toetsenist Mark Pattiapon (o.a. Brace, Ali B, Sandra van Nieuwland) af met een clinic over muziekmaken in dienst van 'het liedje'. 

Daarna is het aan Shirma Rouse (ex-The Voice) om haar soulvolle stem over de Musicmaker Stage te laten ronken. Vervolgens knallen Diona Fox & her Ragdolls hun Rotterdamse popjazz door Keymusic.

Intieme set Pinkpop-kraker
De grootste naam die je wellicht op Music Plaza gaat zien is Chris Ayer. Zijn mix van poëtische teksten en catchy songs werken verslavend. Met vijf albums op zijn naam, een flinke muziekcarrière op zak en een plek op de Pinkpop-maandag, mag je Chris zeker niet missen tijdens Music Plaza.Met Joris Lutz als afsluiter op de Musicmaker Stage laten we ons verrassen. Joris maakt namelijk van iedere situatie iets bijzonders! Als maker van sketches, liedjes en programma’s op maat heeft Joris veel ervaring en zal hij de Musicmaker Stage een passende behandeling geven!

En nog heel veel meer...
Naast de festiviteiten op de Musicmaker Stage zijn op Music Plaza ook de Sound & Light Stage, de Guitar Stage en de vernieuwde gitaarafdeling van Keymusic Rotterdam te bewonderen. Gedurende de dag leer je van alles over instrumenten, produceren, livesound, studiogear en geluidstechniek. Tussen de clinics door kun je een kijkje nemen bij de stands van merken als Gibson, Fender, Taylor, Pioneer, Roland, Yamaha, Line 6, Ableton, Native Instruments, RØDE, TC Electronic, TC Helicon, Ibanez, Numark en Martin. De productspecialisten geven je hierbij graag advies. En Music Plaza is niet compleet zonder heerlijke hapjes en drankjes. Speciaal daarom staat is er een heuse Foodtruck aanwezig!

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan even gratis in via Keymusic’s ticketservice: www.keymusic.com/nl/evenementen/music-plaza of kom zaterdag op de bonnefooi langs!

Music Plaza 2017
Ceintuurbaan 191, Rotterdam
Zaterdag 3 juni
Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Bekijk volledig programma op www.keymusic.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com