aanmelden
Schrijf je in voor Open dag SAE Electronic Music Advanced
Zaterdag 26 augustus bij SAE Institute Amsterdam
Muzieknieuws 28-06-2017 13:24
Op 18 september start bij SAE Institute Amsterdam de Electronic Music Advanced opleiding. Als je overweegt die opleiding te gaan doen is het natuurlijk heel zinvol de Open Dag te bezoeken, zaterdag 26 augustus tussen één uur en half zes.

Registreren voor de Open Dag? Klik hier.


Ooit begonnen in Sydney zijn er anno 2016 maar liefst 54 campussen in 28 landen, waaronder 3 in de Benelux: Amsterdam, Rotterdam en Brussel. SAE begon als School of Audio Engineering, maar heeft haar opleidingenpakket enorm uitgebreid. Voor muzikanten en producers blijven de audiocursussen natuurlijk key! 

Opleiding Electronic Music Advanced start 18 september
Het curriculum van de opleiding Electronic Music Advanced is zorgvuldig ontwikkeld door professionals uit de muziekindustrie en wordt altijd actueel bijgesteld naar aanleiding van de nieuwste trends en technologiën in de elektronische muziekindustrie.
Onderwerpen die voorbijkomen: Multi-band Sidechaining, Parallel Processing, Advanced Signal Flow & Processing, Advanced Mastering, Build Your LIVE Performance.
De cursus bestaat uit theoretische en praktische lessden en vindt plaats in de speciaale Electronic Music Studio. 
Meer info, klik hier


Dave Clarke nieuwe docent!
Op Dancefair-Musicfair organiseerde SAE al een masterclass met hem, nu heeft het opleidinginstituut Dave Clarke ook als vaste docent ingelijfd. Hij zal bij deze cursus les gaan geven, het vaste docenteam versterkend.

Dave Clarke wordt wel de Baron of Techno genoemd. Met zijn 30 jaar ervaring is hij een ware EDM-pionier. Grijp je kans om les te krijgen van deze wereldwijd gerespecteerde artiest.Masterclasses
Alle SAE studenten hebben priority toegang tot de masterclasses met prominenten in de muziekindustrie. 

 


Open Dag zaterdag 26 augustus in Amsterdam
Als je overweegt de opleiding te volgen kun je op de Open Dag op zaterdag 26 augustus alle informatie inwinnen, natuurlijk ook over alle andere opleidingen die er gegeven worden. Tijdens de Open Dag krijg je een tour over de campus, kan je afdelingshoofden en studenten ontmoeten, en de studio’s bewonderen, uitgerust met de Avid S6 controller, de Vintage Studio SSL 6000, HDX Pro Tools en UAD Octacore.


Registreren voor de Open Dag? Klik hier.zaterdag 26 augustus, 13.00-17.30 uur
SAE Institute
Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com