aanmelden
Native Instruments Traktor DJ 2
Gratis Traktor-versie voor Mac. PC en iPad
Muzieknieuws 05-06-2019 09:14
Native Instruments heeft een gratis versie van hun populaire DJ software Traktor uitgebracht onder de naam Traktor DJ 2. Het programma werkt op een iPad en op Mac en Windows computers

Traktor DJ 2 is natuurlijk eenvoudiger dan Traktor Pro maar heeft toch heel wat te bieden. Er zijn twee decks, Soundcloud Go+ streaming wordt ondersteund, er is zelfs een in-app 30 dagen trial voor deze streaming service. Verder tempo sync, loops, Hotcues, Flux Mode en Beatmatch. je ziet een waveform display van de tracks en de lay-out van het scherm is aan te passen. Elk kanaal in de mixer heeft een filter met drie eq banden en diverse effecten. De app doet zelfs suggesties voor bijpassende tracks.

Op een iPad kun je met Freeze Mode een track slicen en de slices triggeren met je vinger.

NI Traktor Kontrol S2 MK3, Kontrol Z1 en Traktor Audio 2 hardware kun je met Traktor DJ 2 gebruiken, maar het programma werkt natuurlijk ook zonder die controllers.

Deze eenvoudige versie is helemaal hergeschreven - dus geen variatie op Traktor Pro - en zal vermoedelijk dienen als basis voor grotere Traktorversies.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com