aanmelden
Fabchannel stopt ermee
Online concertzender per 13 maart uit de lucht
Muzieknieuws 06-03-2009 17:09
Met ingang van 13 maart is de online concertzender Fabchannel er niet meer. Als officiële reden geeft de organisatie dat ze zich door de slechte economische vooruitzichten in de muziek en de online reclamemarkt genoodzaakt voelt om te stoppen.Fabchannel begon in 2000 met het uitzenden van concerten op internet. In de meeste gevallen ging het om optredens in Paradiso en de Melkweg. Sindsdien heeft de online concertzender zeven prijzen in ontvangst mogen nemen en een archief met meer dan 700 concertregistraties opgebouwd. Fabchannel trekt dagelijks zon vijfduizend bezoekers.

De laatste jaren kreeg de site het steeds moeilijker. Het publieksbereik steeg niet zoals de organisatie dat wilde en het grootste deel van de major platenlabels gaf geen toestemming voor opnamen van de artiesten. Bovendien staat de online reclamemarkt onder druk door teruglopende budgetten van adverteerders en sponsors.

Tot vrijdag 13 maart zijn alle concerten die zich in het archief van Fabchannel bevinden nog online te bekijken. Daarna is het voorbij. Op de website is te zien hoe lang je nog de tijd hebt.

fabchannel.com
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com