aanmelden
Leer zelf videokunst maken
SAE en Resolume organiseren vj-cursus
Muzieknieuws 16-03-2009 12:10
Ben je bij een feest of in een club zo onder de indruk geweest van de beelden op de projectieschermen dat je ook zoiets wilt doen? SAE Institute biedt nu in samenwerking met vj-softwarebedrijf Resolume een cursus aan die je de fijne kneepjes van het vak kan bijbrengen.Deze zesmaandse deeltijdcursus leert aankomende vj’s werken met software en hardware en bijvoorbeeld het ontwikkelen van concepten. Uiteindelijk krijg je ook de kans om je kunsten tijdens een echte clubavond te vertonen. De docenten zijn zelf ervaringsdeskundigen, zij werken zelf als vj’s, video editors of grafisch vormgevers.

Ben je geïnteresseerd en heb je een laptop (pc of mac) die live video kan weergeven? Dan kun je je op sae.nl/vj_course opgeven voor de cursus. De kosten bedragen 100 euro inschrijfgeld en 1200 euro cursusgeld. Daarvoor krijg je 24 lessen van drie uur, de Resolume-software en een licente daarvoor.

De cursus begint op 21 april. Op dinsdag 17 maart is er een gratis workshop en informatieavond op de SAE. Voor vragen of aanmeldingen kun je mailen naar: vjcourse@sae.nl
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com