aanmelden
Jazzanova, Martyn en Oberheim op Taster
Grote namen op voorproefje Red Bull Music Academy
Muzieknieuws 22-04-2009 16:45
De Red Bull Music Academy (RBMA) organiseert op 8, 9 en 10 mei weer een zogenaamde Taster, een opwarmertje voor de èchte RBMA. Er zijn workshops van o.a. Tom Oberheim, Jazzanova en Martyn. Dit allemaal in de speciale Room of Red Bull op de Wallen.De RBMA is een intiatief om jong muzikaal talent te inspireren en te begeleiden. Elk jaar worden bijeenkomsten georganiseerd met grote namen uit de muziekindustrie. Van 7 februari tot 12 maart 2010 is de RBMA in Londen, waar muzikanten, producers, djs en technici samen aan ideen en nummers zullen werken en vervolgens ook zullen optreden. Daarvoor kun je je tijdens de Taster inschrijven.

De in Amerika wonende Nederlander Martyn is een opkomende sensatie in de dubstepwereld. Zijn onlangs verschenen album Great Lengths is een veelzijdige oefening in melodieuze dancemuziek. Jazzanova uit Berlijn is geen onbekende voor iedere liefhebber van nu-jazz en deep house. Het zestal verwierf internationale roem met remixes voor onder andere Ian Pooley, 4Hero en Incognito. Geen muzikant, maar net zo belangrijk is de 72-jarige Tom Oberheim, die eind jaren zeventig de eerste polyfone synthesizer (de Four Voice) ontwikkelde.

Op 8 en 9 mei zullen er workshops en lezingen zijn vanaf 11 uur s ochtends. Op 10 mei zal er een uniek afsluitingsconcert zijn met een allstarbezetting, waarover de organisatie nog niets kwijt wil. Alles is vrij toegankelijk voor genteresseerden en er is plek voor ongeveer vijftig man. Kijk voor meer informatie op djbroadcast.nl/specials/RBMA of www.redbullmusicacademy.com
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com