aanmelden
Kraak & Smaak op Ableton Live-presentatie
Nieuwe software centraal op volgende Jazzberry Sessions
Muzieknieuws 04-05-2009 23:44
Ableton zal op donderdag 7 mei tijdens de volgende Jazzberry Sessions in het Amsterdamse Hotel Arena Live 8 en Live 8 Suite presenteren. Er is een workshop die verzorgd wordt door Duotone, waarna Kraak & Smaak en The Jazzberry Collective zullen optreden.Vanaf kwart voor negen zal het producersduo Duotone (bestaande uit Auke Ferweda en Chris Beemster) een uur lang demonstreren hoe productie en performance met Ableton Live werkt en daarbij ingaan op de nieuwe functies van Ableton Live 8. Er is ook de mogelijkheid om met een productspecialist van Ableton te spreken.

Vervolgens, vanaf een uur of tien, zijn er liveoptredens. Zoals bij elke Jazzberry Session zal The Jazzberry Collective, het collectief rond DJ en Ableton-liefhebber Mark Berman en zangeres MC Ladybird is, het podium aandoen. De speciale gast voor deze avond is Kraak & Smaak, die in de vorm van Squeeze Me een wereldhit hebben.

Kaarten voor deze avond zijn 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Meer informatie over Ableton Live 8 en Ableton Live 8 Suite vind je op www.ableton.com en voor meer over The Jazzberry Sessions kun je terecht op www.jazzberry.nl
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com