aanmelden
Programma Counter Culture Festival 2009 bekend
Kraakfestival op 23 mei in Leidsche Rijn Utrecht
Muzieknieuws 13-05-2009 17:14
Op zaterdag 23 mei vindt het Counter Culture Festival plaats op het Paperdome-terrein in Leidsche Rijn te Utrecht. Op dit multidisciplinaire muziek- en kunstfestival laat de Utrechtse kraakbeweging zich van haar culturele kant zien en wil ze een stem laten horen tegen het kraakverbod.De organisatie van Counter Culture Festival wil muziek, theater en andere kunstuitingen die normaal gesproken in kraakpanden plaatsvinden toegankelijk maken voor iedereen. Vooral nu de kraakbeweging onder vuur ligt is het belangrijk openbaar te maken wat deze beweging tot stand heeft gebracht, aldus de organisatoren:
"De regering is de kraakbeweging aan het criminaliseren en wil een kraakverbod invoeren. Hierdoor zal een groot deel van activiteiten die plaatsvinden in kraakpanden verloren gaan. De kraakscene is geen broeiplek maar een broedplaats voor veel artiesten, kunstenaars, musici en theatermakers. Dat willen we graag laten zien."

Het festival is van 13:00 tot 01:00 uur. Onder meer de bands The Usual Suspects, Krause, Lushus en Stuurbaard bakkebaard treden op. Daarnaast is er een interactieve Battle Machine, geeft pyrocollectief APK workshops vuurspuwen en verzorgt Compagnie Doedel voor een vlammende afsluiting.

Het complete programma vind je op www.counterculturefestival.nl. De entree is overigens gratis.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com