aanmelden
Nominaties voor Duiveltjes 2009 bekend
Prijsuitreiking op 20 mei tijdens Gala van de Popmuziek
Muzieknieuws 14-05-2009 16:17
Muziek Centrum Nederland heeft bekend gemaakt wie zijn genomimeerd voor de Duiveltjes 2009, een prijs voor de beste popmuzikanten volgens collega-popartiesten.Genomineerde drummers zijn Jeroen Kleijn (Johan, Spinvis), Oscar Kraal (Anouk) en Stef Broks (Textures).

In de categorie beste producer/dj nemen Junkie XL en Perquisite nemen het op tegen Bas Bron (Jeugd van Tegenwoordig, Bastian).

Dennis van Leeuwen (Kane), Robert Westerholt (Within Temptation) en Tjeerd Bomhof (Voicst) maken kans op de titel beste gitarist.

Genomineerde bassisten zijn Manuel Hugas (Kane, Candy Dulfer), Marc Baronner (Kraak & Smaak) en Rinus Gerritsen (Golden Earring).

De toetsenisten die kans maken op een Duiveltje zijn Daan Schinkel (zZz), Jori Collignon (C-Mon & Kyspki) en Pim Kops (De Dijk).

Anouk, Ilse DeLange en Sharon den Adel van Within Temptation zijn genomineerd in de categorie beste zanger(es).

De Duiveltjes worden woensdag 20 mei in de Melkweg uitgereikt tijdens het Gala van de Popmuziek. Diezelfde avond worden ook de IJzeren Podiumdieren bekendgemaakt, de ereprijzen voor de Nederlandse poppodia en popfestivals, gekozen door een jury.
drummer links
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com