aanmelden
Winnaar 100% Impact: Jesse Koolhaas
Sounddsign bij Audi-commercial
Muzieknieuws 02-07-2009 13:33
Jesse Koolhaas is de winnaar geworden van 100% Impact, een contest voor muzikanten en producers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen commercie en creativiteit. Koolhaas maakte het souddesign op een Audi-commercial.100% Impact is een contest voor muzikanten en producers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen commercie en creativiteit. Interface en FC Walvisch, specialist in het maken van sounddesign en muziek bij commercials en speelfilms, boden je de afgelopen maanden de kans om je creativiteit los te laten op een heuse Audi-commercial.

Marcel Walvisch en zijn team selecteerden de winnaar uit de ingezonden audiotracks. Dit zijn zijn bevindingen: ‘Samen met Eelco Bakker, Marcel Bultman en mijzelf zijn we tot de conclusie gekomen dat Jesse Koolhaas uit Amsterdam de winnaar is geworden. Het sounddesign en de muziek in zijn track zijn mooi één geheel geworden. Hij koos ook voor mooie stiltes.’

Kijk op www.interface.nl/honderdprocentimpact om het winnende filmpje, natuurlijk nu mét muziek en effecten van Jesse Koolhaas, te bekijken.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com