aanmelden
Open Dag College of Multimedia 23 augustus
Als je langskomt maak je kans op een een iPod
Muzieknieuws 11-08-2009 17:41
College of MultiMedia (CMM) organiseert op 23 augustus a.s. van 10:00 tot 16:30 uur een open dag en workshops voor iedereen die is ge├»nteresseerd in 3D-design en -animatie, videoproductie, webdesign, sounddesign en meer.Onder alle bezoekers zal een iPod Nano en een iPod Shuffle worden verloot! Door het bijwonen van een les, krijg je een goede indruk van de kwaliteit van de lessen, de expertise van de docenten en de sfeer op de school. Dat is precies de reden waarom CMM ge´nteresseerden uitnodigt voor een open dag en deelname aan workshops.

Bezoekers kunnen interessante en leerzame demonstraties bijwonen. Zowel de opleidingen als de door Apple, Adobe en Digidesign geautoriseerde cursussen komen hierbij aan bod. Daarnaast lopen er docenten en studenten rond aan wie vragen gesteld kunnen worden.

Er zullen vier verschillende workshops plaatsvinden van ieder een uur. Deelnemers maken tijdens de workshop zelf een webpagina of een 3D object, monteren een digitale film of nemen hun eigen geluid op en bewerken dit.

Gezien het beperkte aantal plaatsen is het nodig voor de workshops van te voren in te schrijven.
Geef je op door te mailen naar info@cmm.nl of bel 020 462 3939.

Voor meer informatie: www.cmm.nl/news/pages_nl/openday.htm
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com