aanmelden
Winnaar Vinylized 2009 bekend
'Eclipse' wint harten jury en internettend publiek
Muzieknieuws 16-09-2009 23:11
Sebastian Sleebos heeft de landelijke dance producers competitie Vinylized 2009 gewonnen. Zijn winnende track Eclipse was volgens de jury ‘dansvloer vriendelijk zonder te cheesy te worden’.Ruim 2000 mensen brachten over het internet hun stem uit op de vijf finalisten van Vinylized. In combinatie met de stem van de jury liet Sleebos concurrenten Audiomilch, Shock Royal, Sebastien Lintz en Engineerz of Soul achter zich.

Sleebos overwinning is goed voor studiotijd en mastering ter waarde van 2000 euro bij SAE Institute en een release op 12 en online. De 12 wordt gepresenteerd tijdens het Amsterdam Dance Event. Verder wint hij Digidesign Mbox2, Transfuser Software met een aansluitende workshop en showcases bij diverse zalen en clubs.

Vinylized is een online competitie voor Nederlandse dance producers en wordt georganiseerd door de GRAP: de ondersteunende organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. De jury bestond dit jaar onder anderen uit Michel de Hey, Laidback Luke, Atilla Meijs (producer 3FM) en Kid Goesting (BlackLabel Records).

Vorig jaar is Vinylized gewonnen door Arjuna Schiks met de track Afterbelle.

Beluister de winnende track van Sebastian Sleebos op: www.vinylized.net
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com