aanmelden
Al 25.000 downloads voor The Black Atlantic
Succesvolste In A Cabin With-project tot dusver
Muzieknieuws 01-10-2009 22:20
In Interface 133, verschijningsdatum 25 september, kun je lezen hoe de opnames van de In A Cabin With-projecten in hun werk gaan. Eén van die albums, ‘Reverence For Fallen Trees’ van The Black Atlantic, is in korte tijd 25.000 keer gedownload van het internet.Het album van het In A Cabin-project werd in digitale vorm aangeboden als gratis download op verschillende websites waaronder www.mininova.org.

Het album werd in de eerste week 15.000 keer gedownload. Tijdens de tweede week kwamen hier 10.000 downloads bovenop.Reverence For Fallen Trees zal de komende weken ook in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland worden uitgebracht door diverse lokale labels, als cd-versie maar ook op groen vinyl.

Op 4 oktober zijn twee nieuwe releases te downloaden op inacabinwith.com. Voor The Incredible Comeback of Stan Diego reisden Stan Vreeken en Paul Willemsen af naar Mexico. Steye en Alvin Lewis namen Hum & Ears op in een ijskoude Canadese setting.

In A Cabin With is een project van producers Maarten Besseling en Jesse Beuker. Nederlandse muzikanten nemen binnen een week een plaat op in een vreemde omgeving. Alvin Lewis ging naar Canada voor opnames in een oud gerechtsgebouw. Kyteman nam zijn plaat op met het Bangkok Symphonic Orchestra in Thailand.
In Interface 133 van oktober 2009 staat een interview met Jesse Beuker en muzikant Norman Kapoyos over hun ervaringen met In A Cabin With.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com