aanmelden
ADE Next in beeld
Interface Magazine Room tijdens ADE groot succes
Muzieknieuws 05-12-2009 11:42
Het was druk bezocht, ADE Next ook en de Interface Magazine Room als onderdeel daarvan des te meer! Dat kon ook niet anders met zo’n programma. We hadden Speedy J, Rob Papen, Josh Gabriel, Promo en vele anderen in onze Room. SAE heeft de hele dag gefilmd, waarvoor veel dank, en van elke programma-onderdeel vind je hieronder de beelden!Felix Meritis in Amsterdam was op 24 oktober 2009 het centrum voor ADE Next, het onderdeel van Amsterdam Dance Event dat ook voor niet-professionals toegankelijk was.

Stel je voor: vijf etages met tal van ruimtes die allemaal bezet waren door workshops, seminars en panels. Interface was te vinden in de nok van het gebouw, met in de ene ruimte een doorlopende hands-on demo van allerlei muzieksoftware, verzorgd door SAE, en in de andere op ieder uur een nieuwe workshop.

In de serie filmpjes hieronder krijg je een indruk van wat zich allemaal afspeelde in de Interface Magazine Room! In de decembereditie van Interface vind je een uitgebreid verslag over ADE en ADE Next, inclusief de uitgebreide opinies van zeven bezoekers over wat zij belangrijk vinden op het gebied van muziekproductie.video player

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com