aanmelden
Mark van Schaick genomineerd voor Pop Media Prijs
Hoofdredacteur Slagwerkkrant, Gitarist, Interface in de race voor prestigieuze award
Muzieknieuws 10-12-2009 00:46
Mark van Schaick, sinds een aantal jaar hoofdredacteur van de drie muzikantbladen Slagwerkkrant, Gitarist en Interface, en voorheen hoofdredacteur van Oor, is genomineerd voor de Pop Media Prijs, die 15 januari wordt uitgereikt tijdens EuroSonic Noorderslag.De Pop Media Prijs is een initiatief van Muziek Centrum Nederland ter stimulering van de Nederlandse popjournalistiek en wordt uitgereikt voor het gehele oeuvre van een popjournalist waarbij vooral wordt gekeken naar de bijzondere prestaties in het afgelopen jaar. Hierbij gaat het om publicaties met het onderwerp popmuziek uit het hele mediaveld.

Genomineerd voor de Pop Media Prijs 2009 zijn:
  • Mark van Schaick (Slagwerkkrant, Gitarist, Interface)

  • Sander Donkers (Vrij Nederland)

  • Bas Berkhout (documentairemaker)

  • Minke Weeda (Rock n Roll High School)

De onafhankelijke jury bestaat dit jaar uit: Tom ter Bogt (voorzitter), Marike Jager, Marlies Timmermans, Wijnand Honig, David Kleijwegt en Jan van der Plas (winnaar vorig jaar).

Aan de bekendmaking van de winnaar, vrijdagmiddag 15.00 uur in de Oosterpoort te Groningen, tijdens de EurosonicNoorderslag seminars, gaat een rondetafelgesprek vooraf met de vier genomineerden onder leiding van Arjen Davidse (Muziek Centrum Nederland).

De Pop Media Prijs bestaat uit een geldbedrag van 2.500,-, beschikbaar gesteld door Muziek Centrum Nederland.

Eerdere winnaars van de Pop Media Prijs waren o.a. Jip Golsteijn, Tom Engelshoven, Anton Corbijn, VPRO 3voor12, Lex van Rossen, Leon Verdonschot, Leo Blokhuis en Jan van der Plas.

drummer links
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com