aanmelden
Workshop radio maken op 24 april in Amsterdam
Red Bull Music Academy Sound Gallery in Sugar Factory
Muzieknieuws 19-04-2010 23:50
Red Bull opent op zaterdag 24 april een radiostudio in de Amsterdamse Sugar Factory, waar zelfbedachte formats ingeleverd kunnen worden om zo kans te maken op een maandelijkse live radioshow.De Red Bull Music Academy Sound Gallery is een professionele radiostudio in nachttheater de Sugar Factory in Amsterdam, dagelijks worden live online uitzendingen op DJBroadcast.fm verzorgd. Clone, Delsin, Crackhouse, Bar Weinig, Moovmnt, Manual Music, Triphouse, en Elevator People hebben zich al aan het project verbonden. Enkele uren zendtijd wordt vergeven aan jong Nederlands radiotalent om een platform te bieden en een totaal nieuwe muziekinslag op radio te verzekeren.

Iedereen die zichzelf met de schuiven in de aanslag achter de mic ziet staan en droomt van een eigen show, kan zich via www.djbroadcast.nl/redbullmusicacademy aanmelden. De meest originele en vernieuwende inzendingen worden uitgenodigd voor een proefdraaimiddag en maken kans op een eigen maandelijkse show!

De gratis toegankelijke Red Bull Music Academy middag in de Sugar Factory duurt van 14:00-18:00 uur en staat volledig in het teken van radio maken. Om jong talent en ge´nteresseerden te inspireren zijn I-F (Intergalactic FM) en Dennis Ruyer (Radio 538 Dance Department) te gast.

Meer informatie
www.redbullmusicacademy.com
www.redbullmusicacademyradio.com
www.djbroadcast.nl/redbullmusicacademy
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com