aanmelden
Leo Blokhuis presenteert Musiclab op 31 mei
Musiclab in Pakhuis de Zwijger Amsterdam met Noisia, Michael Schack, Tenori-on en veel meer
Muzieknieuws 20-05-2010 23:24
Wat kun je met een Yamaha Tenori-on? Interface Magazine doet een live review van het apparaat tijdens de tweede Musiclab-avond in Pakhuis de Zwijger. De eerste avond in maart was een groot succes. Op 31 mei komen opnieuw tal van muziektechnologische innovaties langs. Met Noisia, Sonic Me, DJ Sniff, Michael Schack en nog veel meer. Presentatie: Leo Blokhuis. Toegang gratis!Musiclab is een nieuw tweemaandelijks programma dat Pakhuis de Zwijger organiseert in samenwerking met Steim, MCN, HKU en Interface Magazine. Musiclab is een live show & talk gericht op (toepassingen van) muziek, creativiteit en technologie, en is bedoeld voor muzikanten, producers en andere geďnteresseerden. Laat je inspireren door professionals, discussieer mee en ontdek, hoor en probeer de laatste state of the art technologie.
De eerste avond op 8 maart was fascinerend, met veel Wii controllers, 22 Tracks, Africa Unsigned, Twones, Steim en Kypski. Lees het verslag en bekijk de video’s op Interface.nl. Hieronder vind je wat je op maandagavond 31 mei onder meer kunt verwachten.

Noisia
Noisia is een drum ’n’ bass trio uit Groningen dat verder gaat dan muziek maken alleen. Bekijk op noisia.nl/game hun eigen game maar eens, en luister naar de muziek die erbij klinkt. Een leuke manier om hun nieuwe album 'Split The Atom' te promoten! Ze treden over de hele wereld op en hebben al veel prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast hebben ze een eigen label en werkten ze samen met artiesten als The Prodigy en Moby.

Interface Magazine Live Review: Yamaha Tenori-On Orange (TNR-O)
Sonic Me is een elektronisch muziekduo uit Leiden en Berlijn. Richard Veenstra en Joris Wolff spelen zowel live als in de studio. Ze hebben remixen gemaakt voor onder andere White Lies en Moke. Richard Veenstra is auteur van Interface en recenseert regelmatig de nieuwste spullen voor muzikanten, producers en dj’s. Sonic Me zal tijdens Musiclab een live review doen van de kersverse TNR-O, een nieuwe, betaalbaardere versie van de revolutionaire Tenori-on van Yamaha. Ook zullen ze laten zien hoe de TNR-O samenwerkt met Ableton Live, NI The Finger en Wii controllers. Op Interface.nl zie je de video van een korte demo van de TNR-O.

Michael Schack en de nieuwe Octapad
Michael Schack (SquarElectric) is een Belgische drummer die speelt bij bekende bands en artiesten als Ozark Henry, Kate Ryan en Milk Inc. Hij is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van elektronische drums en aanverwante producten van Roland, en demonstreert de drums wereldwijd. Op Musiclab demonstreert hij de gloednieuwe Roland Octapad SPD30; ook voor niet-drummers en dj’s een breed inzetbaar instrument. Op Interface.nl zie je de video van een demo die Schack onlangs deed tijdens de NAMM show in L.A.

Turntablist DJ Sniff
DJ Sniff (Takuro Mizuta Lippit) gelooft in de instrumentale autonomie van de draaitafel en de muzikaliteit van de dj. Hij is een turntablist die zich richt op experimentele muziek. Daarnaast is hij sinds 2007 artistiek directeur van Steim.

Tom Trago
Tom Trago vertelt over zijn manier van produceren en optreden; een combinatie van old school instrumenten en de nieuwste techniek.

Job de Wit is er weer met zijn gesproken column, en de presentatie en interviews zijn in goede handen bij Leon Verdonschot.

Schrijf je in op www.dezwijger.nl/musiclab en kijk voor meer informatie op www.interface.nl
Musiclab, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
maandag 31 mei, 20.00-22.00 uur
Toegang gratis!

Musiclab komt tot stand in samenwerking met Interface.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com