aanmelden
Word Roland Straatmuzikant
Doe mee met deze Interface-actie en win Roland Battery Band producten
Muzieknieuws 25-06-2010 17:33
Op de NAMM show in L.A. liet Roland een band spelen die volledig op batterijen draaide. In de zomer gaat Roland de straat op! In samenwerking met Interface schrijft Roland een contest uit waarmee je een prachtig prijzenpakket van Roland Battery Band producten kunt winnen. Je kunt er meteen de beste straatconcerten mee gaan spelen.Elektrisch muziek maken op straat, zonder stopcontact! Dat kan nu met maar liefst 38 Roland instrumenten. Neem de Juno-Di synth, de KC-110 keyboardversterker, het ME-25 multi-effect of de SP404SX sampler. En wat te denken van de RMP5 Rhythm Coach en de V-Accordion?

Rolands nieuwe processortechnologie vermindert de energieconsumptie, waardoor versterkers tien uur, en soms zelfs twintig uur, zonder opladen kunnen. Met de Eneloop oplaadbare batterijen van Sanyo combineer je de de superieure kwaliteit van NiMH oplaadbare batterijen met de voordelen van conventionele alkaline batterijen. Ze hebben een zeer lage zelfontladingfactor, waardoor de batterijen zelfs na één jaar nog 85% van hun power leveren. Bovendien kunnen ze tot 1.500 keer worden opgeladen.

Kijk hier voor meer informatie over de Roland Battery Band instrumenten.

DE INTERFACE-ROLAND BATTERY BAND CONTEST
Wil je een mooi prijzenpakket van Roland Battery Band instrumenten winnen?
Stuur dan een foto van jezelf met je instrument voor 1 augustus 2010 op naar giveaway@interface.nl o.v.v. ‘Roland Straatmuzikant’.

We ontvangen het liefst een foto waar je zelf op staat, muziekmakend op straat (Photoshop toegestaan!)

Op 1 augustus maken we bekend wie de winnaars zijn, en die krijgen meteen de Roland Battery Band producten in huis, zodat ze er snel de straat mee op kunnen gaan.

Wat kun je winnen?
Een KC-110 keyboardversterker met 2x Sanyo Eneloop 8-kleurenpakketten en 2x Sanyo Eneloop pakketten van 4 batterijen + oplader.
Deze prijs kennen we toe aan twee winnaars! Voor beide zo’n prachtig Roland Battery Band prijzenpakket!
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com