aanmelden
Studioguys: pro-audiodealer met demoservice
Ze komen bij je langs!
Muzieknieuws 20-09-2010 08:42
Je wilt nieuwe studioapparatuur aanschaffen, maar de keuze is moeilijk? Studioguys is een nieuw bedrijf dat je adviseert welke modellen tegemoet komen aan jouw wensen en budget.Het blijft lastig om high-end apparatuur voor een aanschaf te beoordelen. In een winkel kun je meerdere apparaten beluisteren, maar dan zit je toch nog in een vreemde omgeving; in je eigen studio kun je best één apparaat tijdelijk op demo krijgen, maar meestal niet ook meteen z'n concurrenten. Het liefst zou je een voorselectie willen maken van een aantal apparaten, en die allemaal naast elkaar in een testsessie in je eigen omgeving beoordelen. Dat is voor bestaande winkels niet altijd even makkelijk te realiseren; ze zijn vaak toch gebonden aan de modellen die ze zelf op voorraad hebben of importeren.

De on-site demoservice van Studioguys werkt anders. Studioguys is een nieuw bedrijf, opgezet door René Dalderop, een ervaren engineer en adviseur op het gebied van studio-ontwerp en -inrichting. Studioguys heeft geen showroom maar is puur web-based. Zoek je bijvoorbeeld een compressor, dan kunnen ze je adviseren welke modellen in aanmerking komen voor jouw toepassing en budget, en komen ze langs met de geselecteerde modellen. In een testsessie van ongeveer een dagdeel (in aanwezigheid van de mensen van Studioguys) kun je dan een keuze maken. Voor nieuwe klanten zijn er kosten verbonden aan deze demosessie, maar als je een apparaat aanschaft, worden deze kosten weer in mindering gebracht. De demosessie kost je dus alleen geld als je uiteindelijk niets koopt.

Op www.studio-guys.nl staat inmiddels een compleet overzicht van leverbare apparatuur. Overigens kan Studioguys in samenwerking met hun partners ook complete studio's bouwen en gebruiksklaar opleveren.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com