aanmelden
Apple Pro Day bij CMM Amsterdam
Demo's en seminars op 26 februari - inschrijving gratis
Muzieknieuws 21-01-2011 13:37
Op zaterdag 26 februari 2011 organiseert College of Multi Media in samenwerking met The Future Store een exclusieve Apple Pro Day voor AV-professionals. De gratis toegankelijke seminars omvatten de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en trainingsmogelijkheden voor AV-professionals. The Future Store zal de allernieuwste hardware en technologie├źn voor video- en audioproductie demonstreren.Tijdens de Apple Pro Day zullen de Apple Certified Trainers van CMM zes verschillende seminars verzorgen, waarin de meest interessante onderwerpen van Final Cut Studio en Logic Studio worden behandeld: Final Cut Pro Beginner, Final Cut Pro Advanced, Motion, Color, Logic Pro Beginner en Logic Pro Advanced. Daarnaast zijn er hardwaredemonstraties.
The Future Store, Apple's belangrijkste digitale audio en video dealer van Nederland, is aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste hardware en software voor AV-professionals.

De volgende demonstraties kun je in ieder geval bijwonen op de Apple Pro Day:
Audio interfaces van RME, Digidesign en TC Electronic, Video hardware van Aja, Blackmagic Design en Matrox, Control Surfaces zoals de Euphonics MC Control en Tangient Wave, 3D workflow in Final Cut Pro op basis van Cineform software.

De Apple Pro Day vindt tussen 11:00 en 16:30 uur plaats op de onlangs geopende trainingslocatie van CMM Amsterdam. Deelname is gratis. Gezien het gelimiteerde aantal plaatsen voor de seminars is vooraf inschrijven verplicht.

Voor inschrijving en meer info, klik hier.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com