aanmelden
MusicLab #5 maandag 31 januari
met o.a. Gtronic, Bomb Diggy en Palmbomen
Muzieknieuws 25-01-2011 14:24
MusicLab is iedere twee maanden weer een geweldig leuke, leerzame en inspirerende live show & talk over muziek, technologie en creativiteit. In rap tempo wordt door verschillende professionals de state of the art van de technologie voorgesteld. Discussieer mee en ontdek, luister, kijk en probeer! De toegang is gratis.Leo Blokhuis presenteert maandag 31 januari de vijfde aflevering van MusicLab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Te gast zijn onder anderen Gtronic, Bomb Diggy, Kai Hugo alias Palmbomen, Cilia Erens, NON Records en Ricardo Huisman.

Gtronic’s track-in-ten-minutes
Na zijn boeiende workshop tijdens Play & Produce in Gent, haalt Interface Gtronic nu ook naar MusicLab voor een ‘track-in-ten-minutes’ workshop, waarin hij met Cubase en vst-plug-ins aan de slag gaat. Gtronic (Gregory Grauwels) is op zijn vierentwintigste al een zwaargewicht in de elektronische muziekscene. De Antwerpenaar neemt tegenwoordig bijna elk weekend het vliegtuig naar een party ergens in Europa. Zijn muziek omschrijft hij zelf als ‘hard lawijt’, een kruising tussen trash, techno en een overdosis subbass, oftewel heavy bass trash.

DJ Collectief Bomb Diggy
Ze halen hun inspiratie vooral uit de favela's van Rio De Janeiro (baile funk) en Angola (kuduro) en zullen dat laten horen tijdens Musiclab.

Cilia Erens
Ze maakt kunst met puur omgevingsgeluid. Met binaurale geluidsopnames creëert ze zintuiglijke ervaringen in de vorm van geluidswandelingen en geluidspanorama's op locatie.

NON Records
NON Records vertegenwoordigt uiteenlopende artiesten. De overeenkomst? Alle acts maken electronische popmuziek met een helder geluid dat vooral heel erg nu klinkt.

Kai Hugo aka Palmbomen
Hij is een muzikant die bij het "nieuwe" Amsterdamse label NON Records zit. Tijdens Musiclab #5 komt hij uitleggen hoe hij de Psychedelische Jungle geluiden van zijn EP Moon Children omzet naar een live performance. NON Records is een muziekmaatschappij gevestigd in Amsterdam dat het (A&R) management, boekingen, en marketing beoefent van artiesten. Het genre waarin het label opereert is te omschrijven als elektronische popmuziek met een helder eigen geluid.

Ricardo Huisman
Geluidsbeeldend kunstenaar Ricardo Huisman, is maker van "tactile sonic sculpture - installations" waaronder de “super sonic sound scape shoes”. Genoef gespreks- en luisterstof!

Schrijf je in: klik hier
MusicLab, Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Maandag 31 januari, 20.00-22.00 uur
Toegang gratis!

Pakhuis de Zwijger organiseert MusicLab i.s.m. STEIM, MCN, HKU en Interface.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com