aanmelden
Eerste editie Symphonica Elektronica
Festival in teken van elektronische muziek
Muzieknieuws 29-04-2011 15:04
Niet de hokjesgeest, maar de liefde voor muziek staat centraal bij Symphonica Elektronica. De eerste editie van het festival dat in het teken van elektronische muziek staat presenteert dan ook een diverse line-up dat varieert van house en techno tot disco en jazz.

Artiesten als Aeroplane, Tiefschwarz, Fritz Kalkbrenner, Wicked Jazz Sounds, Black Sun Empire, Mauro Picotto en vele anderen zullen hun opwachting maken.  

Naast het dance-aanbod is er ook een cultureel programma rondom de theaterstage, gehost door het Utrechtse Kaasschaaf Collectief. De early bird kaarten voor het festival zijn al uitverkocht, reguliere kaarten zijn te krijgen voor een prijs van 27,50 euro via www.setfest.nl en via www.facebook.com/setfest.

Het Symphonica Elektronica Festival zal zaterdag 14 mei van 13:00 tot 23.00 plaatsvinden bij de Haarrijnse Plas in Utrecht. Meer informatie: www.setfest.nl

Om de opening van het festivalseizoen in te luiden heeft Symphonica Elektronica op 16 april de allereerste flash rave van Nederland gehouden, “5 Minutes OFF love paRAVE”. Pitto, Nuno dos Santos en Maarten Pordon maakte een mix van 5 minuten. Om stipt 17:00 ging 700 man uit hun dak in hartje Utrecht.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com