aanmelden
Mark van Schaick op Kink FM bij Jan Douwe Kroeske
Hoofdredacteur Interface 2 Meter de Lucht In
Muzieknieuws 26-04-2011 14:05
Algemeen Hoofdredacteur Interface, Slagwerkkrant en Gitarist, Mark van Schaick, was 6 mei te gast op Kink FM bij Jan Douwe Kroeske, tijdens zijn uitzending 2 Meter de Lucht In. Hij vertelde over zijn carrière als auteur, redacteur en hoofdredacteur bij Oor en de periode erna bij de genoemde muzikantbladen. De uitzending kun je via de site van Kink FM on demand beluisteren.

Oor bestaat 40 jaar. Mark van Schaick is sinds 1984 bij het muziekmagazine betrokken, en was er tussen 2003 en 2005 hoofdredacteur. In de jubileumeditie van Oor (mei 2011) wordt hij geafficheerd als 'Onze man in Seattle', omdat hij een van de eerste journalisten was die de Seattle-scene met Nirvana en vooral Pearl Jam ontdekte en van binnenuit beschreef.

Jan Douwe Kroeske heeft hem vanwege dit Oor-jubileum gevraagd over die periode bij Oor te komen praten en muziek mee te nemen die bepalend is geweest in zijn carrière als muziekjournalist.

Mark van Schaick is sinds 1984 bij Slagwerkkrant betrokken, en later ook bij Interface en Gitarist. Hij is sinds 2005 algemeen hoofdredacteur van Interface.  

Vrijdag 6 mei 9.30-11.30
2 Meter de Lucht in: Jan Dowe Kroeske ontvangt Mark van Schaick.
Klik hier om de uitzending on demand te beluisteren.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com