aanmelden
V-Piano Grand in de concertzaal
Concerten met Terese Czekaj, Vera Tsybakov en Elodie Vignon
Muzieknieuws 09-05-2011 15:15
Roland organiseert in twintig landen exclusieve, klassieke pianoconcerten om de V-Piano Grand, de opvolger van de V-Piano, te introduceren: op 22 mei in Brussel, op 23 mei in Rotterdam. Met meesterpianisten Terese Czekaj, Vera Tsybakov en Elodie Vignon.

De première van de V-Piano Grand in de concertzaal zal in de Benelux plaatsvinden op 22 mei in het Conservatorium in Brussel en op 23 mei in De Doelen, Rotterdam. Het concert, dat om 20:00 uur, begint zal in drie delen gespeeld worden door Terese Czekaj, Vera Tsybakov en Elodie Vignon. Na het concert bestaat de mogelijkheid de V-Piano Grand zelf uit te proberen.

Inschrijven voor de concerten kan via de website van Roland.

Bekijk hier de video van Roland over de V-Piano Grand


Roland’s V-Piano viel bij de introductie op omdat er geen samples worden gebruikt, iets wat het realisme ten goede komt. Met de modelingtechniek is het ook mogelijk om zelf bijvoorbeeld de hardheid van de viltjes op de hamers te wijzigen of andere snaarconfiguraties en stemmingen te gebruiken. De V-Piano Grand borduurt hierop verder met de simulatie van een authentieke vleugelpiano.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com