aanmelden
InHolland start E-Musician cursus in november
Informatiebijeenkomst op 14 juni
Muzieknieuws 12-05-2011 10:14
Toch maar eens de basis van musiceren met een computer leren? De cursus E-Musician gaat 2 november van start bij Inholland Academy, het bij- en nascholingsinstituut van Hogeschool Inholland. Op 14 juni vindt hierover een informatiebijeenkomst plaats bij Hogeschool InHolland, Haarlem.

Het doel van de bijeenkomst is een goed beeld geven over wat de cursus E-Musician inhoudt. De cursus is er op gericht de muzikant op weg te helpen met het muziek maken met een computer. Tijdens de lessen worden onderwerpen behandeld als het opnemen en bewerken van audio, het inzetten van plug-ins, routing van signalen, werken met softsynths en het gebruik van loops en samples. Natuurlijk wordt er ook gewerkt met software als ProTools, Logic, Cubase, Ableton Live en Reason.

In de Apple-studio van de Music Academy van Hogeschool InHolland vinden de praktijksessies plaats. Studieleider van de cursus is audiotechnicus Lee Gurbutt die tien jaar voor het SAE institute in Amsterdam heeft gewerkt. Daarnaast verzorgen nationale- en internationale gastdocenten workshops en gastlessen.

Kosten?
De cursus begint op 2 november en duurt een half jaar in 19 bijeenkomst. De kosten bedragen € 1600,- inclusief de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan de opdrachten op de Apple Pc’s. De bijeenkomst zal op 14 juni van 19:00 tot 22:00 plaatsvinden bij Hogeschool InHolland in Haarlem. Aan het bijwonen van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie over de cursus kan contact op worden genomen met Lucas de Bruin: Lucas.deBruin[AT]Inholland.nl  

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com