aanmelden
Musiclab #7 met Spark en Punch
Bevlogen presentaties tijdens MusicLab #7
Muzieknieuws 19-06-2011 18:40
Het was een gevarieerd aanbod aan interviews en demonstraties, tijdens de zevende editie van MusicLab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Onder leiding van presentator Leon Verdonschot ging het tijdens Musiclab #7 van muziekjournalistiek (de redactie van Gonzo (Circus)) naar softsynthprogramming (Rob Papen over zijn nieuwe virtuele drumsynth Punch) en van een Arturia Spark-demo naar de funky klanken van Steye. Aan enthousiasme geen gebrek en het publiek bleef tot de laatste klanken geboeid.

Bekijk een korte samenvatting van de avond op video.Een 

Een half uur was te weinig tijd voor Rob Papen om alles te kunnen vertellen over zijn gloednieuwe virtuele drumsynth Punch, zoals hij zelf ook constateerde. Toch gaf hij de zaal genoeg informatie en geluid om onder de indruk te raken van de vergaande mogelijkheden van deze drumsoftware.

Db-eat lichtte in zijn presentatie een tipje van de sluier op van de soft-/hardwarecombi Arturia Spark. Een veelzijdig en toegankelijk apparaat, zoals ook in de vorige editie van Interface al werd geconstateerd.

Thijs van der Klugt, de helft van danceduo Baskerville, vertelde over optreden voor volle clubs en op grote festivals, de productie van debuutalbum Disco Biscuits en de totstandkoming van hun low budget videoclips.

Singer-songwriter en allround muzikant Steye was de perfecte afsluiter van de avond. Hoe hij vertelde over zijn nieuwe album Lovedrum en met een gamecontroller en zijn stem mooie muziek maakte was ronduit ontwapenend.

Klik hier voor meer informatie.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com