aanmelden
Win Antares Auto-Tune Vocal Studio 7
Doe mee aan de giveaway-actie van Interface
Muzieknieuws 23-07-2011 11:08
Sonic 8 en Interface geven een softwarepakket Antares Auto-Tune Vocal Studio weg t.w.v. € 739,-. Stuur het antwoord op de vraag verderop in dit artikel uiterlijk 26 augustus aan giveaway@interface.nl en maak kans op het winnen van deze giveaway.

In softwarepakket Auto-Tune Vocal Studio bundelt Antares de laatste versies van twee bijzonder krachtige stembewerkingsprogramma’s: Auto-Tune 7 en Antares Avox Evo suite.

Auto-Tune is al jaren hét programma om je stem recht te trekken – of juist krom te buigen – qua toonhoogte maar ook qua timing, dit altijd met behoud van alle subtiele nuances die een stem kan bevatten en zonder vervorming of bijgeluiden. Je kunt alles met de hand instellen via de heldere interface, maar je kunt de bewerkingen ook automatisch laten uitvoeren met behulp van de vele toonladderpresets (majeur, mineur, chromatisch, en nog zo’n 26 historische en uiterst gedetailleerde scales).
Avox Evo is een suite van meer dan tien tools om je stem te verbeteren (of te verminken) op talloze manieren. Nieuwste toevoeging aan het pakket is Harmony Engine Evo, een vocal modeling harmony generator die tot vier onafhankelijk geharmoniseerde stemmen kan creëren; ideaal voor backing vocals. Verder vind je in het pakket stembewerkingtools met veelzeggende namen als: Articulator Evo Digital Talk Box, Mutator Evo Extreme Voice Designer, Warm Tube Saturation Generator, Aspire Evo Aspiration Noise Processor, en nog veel meer...

Auto-Tune Vocal Studio wordt beveiligd via een iLok dongle. De winnaar van deze giveaway krijgt er een iLok 2 bij. Auto-Tune Vocal Studio is beschikbaar voor Mac OSX en Windows in vst/au/rtas/tdm-formaten.


Klik hier voor meer informatie over de Auto-Tune Vocal Studio en andere Antares-producten.


Wil je dit fraaie pakket ter waarde van € 739,- winnen?
Beantwoord dan de volgende vraag en wie weet…


Wat is de naam van de eerste hardware Antares Auto-Tune, die op de NAMM 1998 geïntroduceerd werd?


Stuur je antwoord naar giveaway@interface.nl, met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer, voor 26 augustus 2011; vermeld ‘Antares giveaway’ in de subjectregel!

De winnaar wordt bekendgemaakt in Interface 152, de editie van oktober 2011.


Met dank aan Sonic 8 voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com