aanmelden
Burn Studios en Sasha zoeken nieuw talent
En er is plek voor 14 finalisten op Ibiza...
Muzieknieuws 25-06-2011 17:06
Tezamen met Beatport lanceert Burn Studios de remixcontest Next Producer Star, waar iedereen in Europa aan mee kan doen tot 10 juli. De veertien finalisten worden eind juli naar Ibiza gevlogen om daar een intensieve week training te ondergaan in de Hacienda club onder auspiciƫn van het SAE Institute. Ondertussen kiezen de bezoekers van de Burn Studios website de over all winnaar, die vervolgens met Sasha mag werken aan diens nieuwste productie. Vette shit!

In Interface 144, verschenen na het Amsterdam Dance Event 2010, maakten we melding van Richie Hawtin's online productie-initiatief Burn Studios. Niet zomaar een 'dump je muziek en hoor wat anderen ervan vinden'-site, maar een online productie-omgeving én 'dump je muziek, etc'-site die maakt dat je vanaf elke computer met internetverbinding aan je tracks en je carrière kunt werken. Alles-in-één in de cloud, dus.

Hawtin heeft de Audiotool-techniek achter Burn Studios niet zelf bedacht - dat was de Duitse programmeur/muzikant Andre Michelle - maar hij heeft zich in een vroeg stadium als ambassadeur van de virtuele studio opgeworpen. Met een link naar Coca-Cola (Burn is de energiedrank van die firma, en ja, die moet gepromoot worden...) en medewerking van andere grote namen uit de dancescene (zoals nu Sasha en ook David Guetta), is Burn Studios in vol bedrijf. Je kunt na aanmelding tracks maken in een in flash geprogrammeerde omgeving vol virtuele instrumenten.


Bekijk hier de video die Sasha maakte voor de contest:https://www.youtube.com/v/p4f-EQpoQ2s?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">


Klik hier om naar de website van Burn Studios te gaan met alle informatie over de contest, de download van de zipfile met alle songparts. Burn Studios laat je de keuze of je bij hun online, of met eigen software wilt werken.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com